Hayırlı olsun bu arada
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
şimdi dener misin rica etsem
-
Sinan Başkan Toplam Yağış Ve Kar Derinliğini Atacaktık Model Yorumlama Kapalı😅😅
Bir dakika hemen
-
Emeğinize saygı duyuyorum beyler yanlış anlamayın ama bu foruma yeni kaydoldum ilk kaydoldugumda 13 ocak sistemi çerez 19 20 ocak güzel diyordunuz şimdi 13 ocak sistemi çöp oldu 19 20 ocak zayıfladı şimdide yeni trend ay sonu sistemimi onuda görelim bekleyip 😂😂
Haklısınız her kafadan ses çıkınca karışıklık oluyor şahsi yazılarımda bu yazdığınız sistemler için hep sessiz kalmaya çalıştım arada bizde modele bakıp acaba demişizdir .
-
Hayırlı Nurlu Cum'âlar
Cuma mız şimdiden mübarek olsun
inşaALLAH
-
Hayırlı olsun 7 gün karantinaya girdim negatifim ama sınıfta 2 kişi var
Hayırlı olsun Tüm Güncellemeleri sana görev verelim canın sıkılmasın şaka bir yana geçmiş olsun kardeşim
-
selamun aleyküm
Aleykümselam. Hayırlı akşamlar
-
Hayırlı akşamlar forum ailesi GFS güncellemesi başlamak üzere hatırlatmış olalım
inşaALLAH Sen paylaşacaksın
-
Hayırlı akşamlar
-
benim onayimi kaldırır mısın Sinan
İzmir'e kar yağmadan bir gün önce onaylanacak sabret bakalım güzel kardeşim,

-
Sinan abi Fairbanks diyagramına benzemeye başladı Bartın diyagramı

Güzel kardeşim hayırlısı
inşaALLAH
-
Forum Sitelerinin Adı Farklı Olsa da Destek için Hazırız .
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bir sosyal medya platformunda Kerem Ökten isimli şahıs tarafından amatör meteoroloji forumlarından birinin yöneticilerine ve kutsal değerlerimiz olan annelere yönelik ağır hakaretler içeren tweetlerden haberdar olunması üzerine şahsın forumumuzdaki hesapları taranarak faal hesapları forumdan uzaklaştırılmıştır. Kullanılan ifadeler kesinlikle kabul edilemezdir. Amatör meteoroloji camiası olarak gerek forumlar üzerinden gerekse sosyal medyada hobimizi icra ediyoruz. Bu ortamın huzurunu bozan edepten yoksun , akli dengesinin yerinde olmadığını düşündüğümüz şahsın ceza alması için üzerimize düşen bir görev varsa almaya hazırız.
HavalarınSesi Yönetim
-
Bahsi geçen kişinin sitemizdeki üyeliği daha önceden banlıdır ve son yazdıklarını da sizlerden okudum daha önceden sitemizden uzaklaştırmamız yerinde olmuş.
Bir duyuru mesajı da bizler tarafından yazılacaktır aynı cami da olan diğer forum sitesi hakkında olsun üyelere karşı yazdığı yazı çok mide bulandırıcıdır cezasını alır en kısa zamanda .