Doğum günün mutlu yeni yaşın huzurlu olsun
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
hocam şu galeride kullanıccaya silme yetkisi verseniz dolu dolu silemiyoruz yeni atamıyoruz

Müzik ve Kar Resimleri için ayrı konumuz var
-
Abiler bir konuda canım sıkkın neden videolar ve resimler kendi konusuna paylaşım olmuyor bırakıp kaçarım siteden he
-
-
Şimdi Çağrı Erdal sen biraz sinirlisin ve hemen anında kızıyorsun sana nasıl görev vereyim ben sabır yok sende sabır sabır inşaALLAH
-
Geriye dönük senin normal üye olduğun zamanlardaki şaka amaçlı yazılarını bulursan sevinirim bizim gülen adam vardı hatırlarsan eren hep enerji doludur o yüzden yetkili veya yetkisiz hepiniz kardeşimizsiniz
-
Artık Rütbelerin karakter özelliklerine gördüyseniz ona göre yazıp çizelim dostlar ben yoruldum daha idare etmekten ban açmaktan ban yerseniz kalıcı olur yetki verildiyse uygulanır .
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Hayırlı olsun Zonguldakli67
-
-
Hayırlı olsun Angora
-
Benim için özelsin zaten
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Bir çok bölge konusunda sorumlumuz yok
Bereketli bölge Karadeniz
Hocalarımızı üzmemeye özen gösterelim.
-
Bölgesel(zonal) rüzgarların 40-50 km hızında değilde 15-20 km hızında esmiş olsaydı şuan ben size tüm ülke sistemi diyip bütün kıyı şehirlerimizin en az 20 cm kar alacaktır garantisini verirdim.
Bu kış beklenmeyen olaylar gerçekleştiği için hiç bir olayın garantisi olmuyor.
Hocam onuda halledelim
İnşaALLAH