En şanslısı benim
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
İşte Aşk Kardeşim

-
Aşk diyelim benim hikayem çok karışık
Bende Aşığım ne güzel birden fazla ortak yanlarımız varmış.
-
Sinan hocam birde orta ve doğu karadeniz tahmini alalım kıyılar

Hocalarımız var benden daha bilgili değerli tutarlı
-
zamanı biraz daha kısa tutsam ah ne güzel yorum olurmuş
Doğru Sallamışsın zaman kısa olmuş

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Saatide verseydin başkan😅
Bilgi Sızdırmayalım dimi Can Dostum

-
Tebrik ederim Bu sene tahmin işine karışmayacağım demiştim fakat geçen ekran görüntüsü attım senden önce yazanlarda var diyelim .Atmosfer bizlerin üzerinde .
-
Eren pattern bırak Patenleri hazır et kolay değişmez
-
Hocalarimiz geliyor sorun yok dedikçe hiç bir fikri olmayan arkadaslarimiz tam tersini soyleyerek inatlasiyor buda bilgi kirliligine ve karisikliga neden oluyor
Hayırlı Akşamlar Yazdıkların Arada kaynamasın dimi konumuz var oradan hatırlatma yaparsan veya özel mesaj ile yazarsan
Tıpkı senin dediğin gibi kırıcı yazı kirliği olur . Yoksa Model Konusunda Size Antipatik olmayalım .
Seviyorum Seni .

The content cannot be displayed because it is no longer available. -
bu godzilla dediğimiz sadece marmara için olan bir sistem dimi marmara trakya batı karadeniz
godzilla demedik derseniz başka ülkeleri izlersiniz
-
Bir ılıkçı olarak godzillaya bende hayır demem 2017 gibi olacaksa hele

-
Aradığımız yüksekler mi oluşacak demiş Acaba neyin yükseğiydi dilimin ucunda yazamıyorum .
-
Selâmun aleyküm hayırlı Sabahlar
-
Hayırlı Nurlu geceler uykum geldi benim yatayım .
Sabah ola hayrola.
-
Of ya izmire kar yokmu
Şimdi yağmur var mı ?