Ek Bilgi paylaşımı yazayım kuvvetli La Nina da MJO fazlarını fazla dikkate almayalım derim , ben sizler yine de bu konu çok fazla bilgisi olan Sarp Özdoğan hocamıza sorun .
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aynen hocam sizden ricam acemiler yapmasın tahmin
Acemilik Sitemizdeki Bir RÜTBEDİR Kişilik Bilgi kıyası ile ölçülmez ve ölçülmeyecektir !
Vakit emek zahmet ile üst makama ulaşılabilir.
Hayırlı Forumlar....
-
Negatif çok şükür ancak ağır bir grip geçiriyorum güzel dilekleriniz dualarınız için teşekkür ederim..
Hocam geçmiş olsun
-
Bu blog içinde usta ve emektar üyelerimize konu açma hakkı verilmiştir açılan konular bizler tarafından incelemeye alınacak ve onay verilecek neden biz onay verme kararı verdik ? Sonuçta bu bir tahmin fakat tahmin içinde geçerli veriler olması gerekli, açılan konu bizler tarafından eksikliği giderilene kadar onayda bekleyecek ve açan üyemize özel mesaj ile neden onay almadığı bildirilecek !
Bu konuyu da biraz inceledim sallama konusuna dönmüş tüm değerli üyelerimiz bir şey açıklama yapıyor hep yukarıda eski sayfada kalıyor .
Usta ve Emektar üye olmayan üyelerimizde bölge konularında il konularında biraz bilgi paylaşımı yaparsa üyelik dereceleri artar .
Bizler ne karar ve uygulama yapıyorsak siz değerli üye ve takipçilerimiz için ....
Ekleme olarak şimdi konu açmak isteyen olursa özel mesaj ile bize ulaşabilir.
-
Hocam haftaya netleşirmi verileriniz?
Burak hoca corona testi verdi haberiniz olsun cevap vermezse
-
Hayırlı günler
-
Hayırlı akşamlar
-
Hayırlı geceler
-
Hayırlı günler
-
Sinan KKıştahmininize ekleme detay yapcam demistiniz ne zaman yapacaksınız
Vakti gelince salih uzatma
-
Hoş geldin tekrardan çok güzel yazmışsın .
Daha neler neler var diğerlerinide zamanla yazarsın kar için .
Bu sene bakalım nasibimizde ne var .
-
Selâmun aleyküm hayırlı Cum'âlar
-
abi beğendim güzel tahmin ama ocak soğuk mu geccek sence de
Ve abi dalga geçme lutfeb
Ayrıntılar eklenecek dedim dimi fakat la nina da tahmin işi biraz zor
-
@Salihh
BU SENE İZMİR ÇOK ŞANSLI PEŞPEŞE KAR YAPACAK SİSTEMLER SENİ BEKLİYOR
Dün akşam yapıldı ya tahmin ...
-