23 Aralıkta kar var o zaman
Tebessüm olsun diye yazıyorum 23 Aralıkta yaptığın tahmin başarılı olsun bir zahmet Aralık 8 bugün
![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur23 Aralıkta kar var o zaman
Tebessüm olsun diye yazıyorum 23 Aralıkta yaptığın tahmin başarılı olsun bir zahmet Aralık 8 bugün
![]()
Sitemizdeki RÜTBELER Kişilik Bilgi kıyası ile ölçülmez ve ölçülmeyecektir !
RÜTBE ATAMALARI OTOMATİK AÇIKTIR !
Vakit emek zahmet ile üst makama ulaşılabilir.
Hayırlı Forumlar....
Hayırlı Nurlu Sabahlar
Niye almayalım başkan ? Mjo önemli bir yere kadar. %5 ini oluşturuyor atmosferin
Atmosferin %5 lik kısmı mjo ise geri kalan %95
Kısmıda bizim için önemli
Ek Bilgi paylaşımı yazayım kuvvetli La Nina da MJO fazlarını fazla dikkate almayalım derim , ben sizler yine de bu konu çok fazla bilgisi olan Sarp Özdoğan hocamıza sorun .
Aynen hocam sizden ricam acemiler yapmasın tahmin
Acemilik Sitemizdeki Bir RÜTBEDİR Kişilik Bilgi kıyası ile ölçülmez ve ölçülmeyecektir !
Vakit emek zahmet ile üst makama ulaşılabilir.
Hayırlı Forumlar....
Negatif çok şükür ancak ağır bir grip geçiriyorum güzel dilekleriniz dualarınız için teşekkür ederim..
Hocam geçmiş olsun
Bu blog içinde usta ve emektar üyelerimize konu açma hakkı verilmiştir açılan konular bizler tarafından incelemeye alınacak ve onay verilecek neden biz onay verme kararı verdik ? Sonuçta bu bir tahmin fakat tahmin içinde geçerli veriler olması gerekli, açılan konu bizler tarafından eksikliği giderilene kadar onayda bekleyecek ve açan üyemize özel mesaj ile neden onay almadığı bildirilecek !
Bu konuyu da biraz inceledim sallama konusuna dönmüş tüm değerli üyelerimiz bir şey açıklama yapıyor hep yukarıda eski sayfada kalıyor .
Usta ve Emektar üye olmayan üyelerimizde bölge konularında il konularında biraz bilgi paylaşımı yaparsa üyelik dereceleri artar .
Bizler ne karar ve uygulama yapıyorsak siz değerli üye ve takipçilerimiz için ....
Ekleme olarak şimdi konu açmak isteyen olursa özel mesaj ile bize ulaşabilir.
Hocam haftaya netleşirmi verileriniz?
Burak hoca corona testi verdi haberiniz olsun cevap vermezse
Hayırlı günler
Hayırlı akşamlar
Hayırlı geceler
Hayırlı günler
Sinan KKıştahmininize ekleme detay yapcam demistiniz ne zaman yapacaksınız
Vakti gelince salih uzatma
Hoş geldin tekrardan çok güzel yazmışsın .
Daha neler neler var diğerlerinide zamanla yazarsın kar için .
Bu sene bakalım nasibimizde ne var .