Durgun havaların sebebi olan basınç alanları .

Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDurgun havaların sebebi olan basınç alanları .

2021.11.10 09:05:43 36.1767 30.1938 5.0 1.8 FINIKE ACIKLARI-ANTALYA (AKDENIZ) İlksel
Pazar gününe kadar ilimizde gündüz 20 derece civarında ılık hava bekleniyor
İzmir mi hocam
Marmara Sorumlusu
İç Anadolu Sorumlusu
Ege Sorumlusu
Karadeniz Sorumlusu
Akdeniz Sorumlusu
Doğu-G. Doğu Sorumlusu
Kendine güvenen yeterli bilgi birikimi olan vakit ayırabilecek arkadaşlar talip olanları bekliyoruz
13- Futbolun bir oyun olduğu gerçeğini göz ardı eden ve kaybetmeyi olgunlukla sindirmekten uzak davranışlar ve yazılar yasaktır.
Toplumsal yaşama damgasını vuran; farklılıklardan nefret ve düşmanlık üretmek, “hep bana”cılık, saygısızlık, çıkarcılık, fırsatçılık gibi edimler yasaktır ve son derece sığ bir anlayıştır..
Aklın, mantığın devre dışı bırakıldığı holiganizmde bilgiye de yer yoktur, duygular en yoğun haliyle ön planda yer alır , ve bu sebeple karşı tarafların kızmasına kırılmasına sebebiyet verir .
Bu Ankara diyagramına bir şeyler olmuş

Tebrik ederim devamını bekleriz
Bende bir yorum yazmak istedim futbol konusu için .
Futbol bir plan oyunudur yoksa bir planınız istediğiniz gibi harcama yapın sonuç hüsran olur , Bu sadece futbol için geçerli değildir hayatta bir planınız yoksa başarı gelmez küçük veya büyük başarı başarıdır .
Niye ben de katılıyorum sistem geleceğine
Beklemedeyiz hocam .
Gaziantep için kar durumu şimdilik yok Kasım ayı içinde daha detaylı hocalarımız cevap verir
GAZİANTEP KAR NE ZAMAN
Çok Erken bir soru ve
4- Tamamı büyük harflerle yazılan mesajlar silinecektir ve kullanıcı uyarılacaktır.
Öğrenmiş oldunuz sanırım.....