Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Akşam bende atarım bir şeyler
-
kasımda kar yağdığı oldu biliyorum ama ekimi hiç bilmiyorum duymadımda ne bileyim çok enterasan geldi bana .
Araştır paylaş buraya bizimde bilgimiz tazelensin
-
şakamı hocam bu
şaka demi?Neden şaka olsun
-
Öncelikle Konumuz Hayırlı Olsun
Bursa İçinde kar ihtimali var .

-
Ben hazırım bekliyorum
İnşallah taze fotoğrafları alırız erkenden
-
En başta Ardahan Ağrı , Erzincan , Erzurum , Kars kar kış ihtimali çok güçlendi .
-
Artvin Bayburt Gümüşhane Kastamonu için kar ihtimali devam ediyor , Ayın 10 dan sonra bölgede kış havası var
-
Bölgede sıcaklıklar kar değerlerine inebilir takip edelim bakalım .
-
Ayın 10 dan sonra Ankara içinde kar ihtimali oluştu , havada da olsa erken kar görme imkanı var .
-
SameT. :alkıs:
Şarkının bazı sözleri hariç çok iyi paylaşımın için teşekkür ederim
-
Grönland İzlanda Reykjavik Diyagramı Akureyri Diyagramı Kópavogur Diyagramı Hafnarfjörður Diyagramı Akranes Diyagramı Hella Diyagramı Alaska Anchorage Diyagramı Fairbanks Diyagramı Juneau Diyagramı Ketchikan Diyagramı Sitka, Alaska Diyagramı Wasilla, Alaska Diyagramı Azor Adaları Rusya - Sibirya Krasnoyarsk Diyagramı Yakutsk Diyagramı Kodinsk Diyagramı Magnitogorsk Diyagramı Minusinsk Diyagramı Magadan Diyagramı Gorno-Altaysk Diyagramı Kansk Diyagramı Lesosibirsk Diyagramı Yekaterinburg Diyagramı Kirensk Diyagramı Batı-Rusya -
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
-
10 Ekimden sonra yağışlı günlerin gelme ihtimali var , Yağışlar sıkıntı çıkarabilir,modelleri ve diyagramları takip ediyorum .