Marmara bölgesinde ufak tefek sismik hareketler vardı gün içinde. İnşaALLAH devamı gelmez.
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
maçı bedavaya izleme şansım varmı ? normalde pek sevmem futboluda zaman geçsin
Bu ücretsizmiş
-
La maç başlamış üstüne gol yemişiz. Maç 21 45 te sanıyorum bende
2 oluyordu neredeyse
-
Başarılar Beşiktaş. Takip etmeye çalışacağım maçı. Ümitli değilim ama bir ihtimal. Neden olmasın?
Yeneriz
-
Sahutt limak82 Sercan 42 42 doğum gününüz kutlu olsun.
Sağlıkla nice güzel yaşlara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Doğum gününüz kutlu olsun.
-
Akşam güncellemesi sonrası diyagram bu şekilde. GFS nin verdiği senaryo çok güzel senaryo. Pek yağış yok. Ama dediğim gibi ay sonuna doğru sıcaklıklar azalıyor iyice....
Doğru tespit diyorum ayrca eline sağlık
-
-
Şenol Güneş ile yollar ayrıldı.

-
-
Bizi bu sene Uludağ ile sınav etmezsin İnşaALLAH.
-
Ben ne yazmıştım ki 😆
Görsel
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
mesajın yanlışlıkla silindi buraya atarsan daha iyi olur
-
Poyrazdan dolayı alttaki soğuk su üste çıkıyor bir müddet böyle devam edebilir. Ama geçicidir geçtiğimiz senelerde yine böyle bir durum yaşanmıştı.
Eline sağlık aramızda iyi ki varsın ve varsınız .