Bizi bu sene Uludağ ile sınav etmezsin İnşaALLAH.
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben ne yazmıştım ki 😆
Görsel
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
mesajın yanlışlıkla silindi buraya atarsan daha iyi olur
-
Poyrazdan dolayı alttaki soğuk su üste çıkıyor bir müddet böyle devam edebilir. Ama geçicidir geçtiğimiz senelerde yine böyle bir durum yaşanmıştı.
Eline sağlık aramızda iyi ki varsın ve varsınız .

-
Milli Maç Nedeni ile Kapalıyız ^^
-
Olay Ayasofya'da imiş Camii oldu hemen Kar sistemleri gösterdi bu yılda iddialı
Salladın ama anlamadım ben
-
Doğu Karadeniz ve güneydoğu Anadolu kar rekorları kırar bu sene😅
Orta Karadeniz ve Trakya

-
Beşiktaş Şampiyonlar Ligi kupasını alır .
-
Ahmet Ağaoğlu: "İnşallah o sene, bu sene olacak."
İnşaALLAH küme düşmezler , o sene bu sene sözü sıkıntı
-
Kendisi bulunmuştur , wriscuttern
-
bursaya 1 tane yağmur atmadı. vay arkadaş ya. hava serinledi biraz .28 dereceye indi.
dalgalanma oldu biraz yağmur yağar dedik ama oda olmadı. önümüzdeki günlerdede ciddi bir yağış yok. heğ karadeniz yağmur diğer bölgeleri dışlıyor gibi
Serinlik iyidir .
-
Whisper Abi geçmiş olsun
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.