Açıklamalar için ayrıca teşekkür ederim.
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Alınmaz Parana yazik
Paramız olsa alırdık yok ki alalım .
-
1. durum için atmosfer bu sene kaotikti deyip işin içinden sıyrılabilir.

Ama 2.durumun mazereti yok gibi.
Çalışmak sonunda başarı getirir dimi bizimkiler çalışmamış derslerine federasyon başkanı toplantı yapmamış ödev vermemiş bunlara başta
Şenol güneş ‘E
-
Eline emeğine sağlık. Çok değerli çalışma bunlar
-
Mahalle esnafına götürdüler de bari mahalle esnafı ni yetkili servis karşısında yüceltmeseydiler.

Birazda kendimizden örnek ekleme yapalım ben kısa vade günlük tahminde başarısızım dimi
Gerçi bu sene uzun vade de oda başarısız oldu .
Bizim futbol federasyondan bitik
-
Milli takım için bir ekleme daha yapayım kendi görüşüm .
Bir işi mahalle esnafı mı yoksa yetkili servise mi götürürsün .
-
Kıraç marş güzel yazar ama ..Ben onu duymamışim..Mustafa Sandal dandik marş bozuntusunu dinledim..
Snow Hound atmıştı buraya sanırım..Pop etmis marş yerine .
Spiker mevzusuna girmeyeceğim yeteri kadar kafamız şişti günlerdir hatta yıllardır diyeceğim.
Yıllardır abi
-
Kıraç ın şarkısı , dardanel in rezil paylaşimi , trt spikerlerinin dalga geçer gibi maç anlatmalari bu olayların tuzu biberi oldu
Vallahi benim için yeni tecrübe değil çok eskiden de aynı durumdu
-
Bir adet ben ekleme yazıyorum hiç değilse bu maçta ne oynadığımız belliydi ne oynadık ? İlk maçtaki İtalya karşısındaki ne oynadığımız belli olmayan görünüm vardı oyun bu yani değişen bir şey yok.
Hoca ne demek önce bunları öğrenmek lazım ülkece bu bir , elinde Kerem ve Halil gibi oyunu ileride her an değiştirebilecek gençler var !
Sen bunları kullanmazsan sana karşı kullanırlar aynı kozu bale ve ramsey
Çok da yazarım da neyse
-
Galatasaray in Şampiyonlar ligi 2. Ön eleme turunda rakibi belli oldu
Hollanda temsilcisi PSV ile eşleşti ilk maç 20 21 temmuz rövanş 27-28 temmuz'da
Şimdiden geçmiş olsun
-
-
Sinan başkanım siz ne dersiniz
Olur
-
Ronaldo’dan İsrail’e tepki devam ediyor 👏
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harika harika
-
Eline emeğine sağlık Sahutt
-
Yağmur suyu deniz salyasının zayıflamasına sebep olur