Yaz ayında dinlenmek iyi gelecek daha İstanbul efsanesini yaşamadan vaz geçmek sana bana bizlere yakışmaz hocam ,Sonbahar ola hayrola.
Hem boğaz donacakmış daha .
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYaz ayında dinlenmek iyi gelecek daha İstanbul efsanesini yaşamadan vaz geçmek sana bana bizlere yakışmaz hocam ,Sonbahar ola hayrola.
Hem boğaz donacakmış daha .
Haliç donacak mı ?
Atmosferik karbondioksit milyonda 300 parçayı aştığında, gazın ısı tutma yeteneği, daha ince döngüleri alt edecek kadar güçlüdür. Atmosferik karbondioksit şu anda milyonda 400 parçayı aşıyor ve karbondioksit uzun ömürlü bir gaz olduğu için, en azından bu kadar yüksek seviyeler binlerce yıl sürebilir. Bu, başka bir buzul çağı olmayacağı anlamına gelmez, ancak başlangıcı gecikebilir.
Whisper abi Doğum günün kutlu olsun
Hayırlı Cum'âlar ??
Ek dosya hizmetimiz bu bölgeden kaldırılmıştır , Lütfen Galeri özelliğini kullanalım .
Ek dosya hizmetimiz bu bölgeden kaldırılmıştır , Lütfen Galeri özelliğini kullanalım .
+ 20 dereceler gelsin üşüdüm çok üşüdüm bu üşümeye 50 cm kar alamadık bari ısınalım
![]()
Eline sağlık hocam .
:yumruk:
istanbulda kış bitemez.
Nisan mayıs haziran temmuz vs devam eder
Bu gfs iyice bozdu mersinli cihangir duruma El atmali Sinan
İstanbul için finiş kar yağmaya bilir .
Kışı bitiren bitirene. Şu an üstümüzde ki soğuklar inse EFSANE nedir ve nasıl yaşanır onu görebilirdik.
Kış mevsimi tarihsel olarak devam etmekte
Doğum günün kutlu olsun Muhammed Ali