Bolu'da yine yoğun kar başladı
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sitede can haritalı tahmin yaptı hemde 2 tane biri siklon için diğeri dek için
Benim daha ne cevap verebilirim Erdal güzel kardeşim bizde öyle ahım şahım bir kar olmadı yerlerde fakat oldu cıvıklaşmada olsa 20 cm oldu
Şimdi dek bekliyoruz
-
-
Maksat muhabbet olsun gönüller bir olsun iyi ki doğdun can dostum >>>WinteR<<< Uzun ömürler
-
iş var vakit müsait olunca bakıyorum
-
Kıbrıs sende boş geçme.
-
Amerikan modeli çok seviyor yıldız saydırmayı
Ben saydim 2 milyar var
Yıldız savaşları yeni bölüm mü çekilecek acaba ?
-
Yıldız savaşları yeni bölüm mü çekilecek acaba ?
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Daha Çok Göster
Demirköy'de ki yağan kar çorlu, çerkezköy, saray'da yaşayan 500 bin kişiyi hiç ilgilendirmiyor patron.
Her sistemde artık çorlu saray arasi boşluk oluyor ??
Bknz kar yağışından önce trakya efsanesi ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sonuç ise Trakya kestanesi ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Haklısınız trakya için en güvenilir olanı yapalım biz sistem için tahmin süresini 3 saat gibi kullanalım
Trakya için 3 saat bile uzun vadeye giriyor
-
Arkadaşlar Semih hocamız hiç müsait değil ailesinde biraz sağlık sorunları var mutlaka bir şekilde cevap verir ,Ailesin ve sizleri düşünür .
-
Henüz kendi tahminim yok benim ön görüm var diyelim mi !
-
yüksek çözünürlüklü modellere bakmak lazım. Özellikle bu akşam ve yarın sabah ki ECMWF önemli.
Gelecek olan "şey" hakkında sağlam bilgi alabileceğimizi umuyorum ama enseyi karartacak bir şey yok.
Trakya her durumda yerde kar görecek gibi görünüyor.
Moral bozmayın

-
Ukmo sağlam kar veriyordu Trakya için
UKMO filan bilem ben GFS ECMWF beni bulsun
-
Trakya 50 cm kar alabilir nasıl bir kestane bu