26 şubat=Istanbul sahil 10 cm kar.
aha buldum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur26 şubat=Istanbul sahil 10 cm kar.
aha buldum
Kemal Ensar sen ilk ne zaman yazdın bakıyım alıntı yapar mısın
Kıyılar 25 cm olur
Sizce İstanbul'da Şili deki 9.5 deprem olsa nolur
Sen Şakamı yapıyorsun elegansı görürüz
Kuzey Anadolu fayı Marmara bölümünde büyük deprem riski var fakat yakın zaman içinde büyük bir deprem ben beklemiyorum 5.6 gibi olursa bu yazdığım kesin bir bulgu değildir görüş bu yazdığımı hiç bir yerde hiç bir yazıya uyarlama yapmayın
Bırakalım da bu yabancıları asıl olan bölgedeki hareketlilik değişik geldi bana
[ Bölgedeki coğrafik yapı durumunu merak ediyorum ]
Bölgenin sismik hareketlerini Ramazan hocadan takip etmek lazım Afrika Teknotik tabakası bizim en korktuğumuz Kuzey Anadolu Fay fay hattına doğru kaç cm sıkıştırma yaptı bu sıkıştırma ne kadar bir enerji daha yükledi nasıl bir tetikleme karşımıza çıkacak
Kimseyi korkutma amacımız yok lakin Tüm uzmanları hep beraber göreve çağırmak istiyorum ortada bir tehlike varken zamanı bilinmeyen tehlike için vakit zaman vermek mümkün değil örnek 5 sene içinde ise şimdi 1.5 seneye mi indi
Dün geceden beri oluşan depremler fay hattını geçtim tabakanın birleşiminde meydana geliyor
Malatyadaki amcamı aradım çok büyük bir güçle hissettim dedi zor çıkmışlar dışarı
Geçmiş olsun Türkiye
Sezgin Gelmez: “Aranızda köstebek var mı?”
Mustafa Cengiz: “Fatih hocanın o sözleri bizi yaraladı. Hoca bu durumun Galatasaray’a yakışmadığını söyledi.”
Mustafa Cengiz: "Bilgi sızdırma... Hiç hoş olmadı. Ben teknik direktör olsam, yönetime böyle bir şey demeye hicap duyarım. Yönetim hangi mahrem bilgiyi verebilir?"
Sıkıntı olmaz Bundan ?
Ne dediki
mustafa cengiz açıklama yapıyor hocam
Dertleri ne acaba
Galatasaray teknik direktörü fatih terim ile yollarını ayırmaya çok yakın
Kaynak
Şubat Kaldı Hocam Mart Artık Eski Kışlar Gibi Olmaz Küresel Isınmadan Dolayı Ekstrem Olaylar Sadece Yağmurlarda Gerçekleşiyor Kar Bakımından Maalesef Yaşayamıyoruz
Bu sene böyle oldu bir buçuk ayda kalsa umutsuz olmayalım bu ısınma trendi belki bir nokta da son bulacak
Bu sistem ilk göründüğü şiddette gelmiş olsaydı karadeniz sahil yolu boydan boya kapanmıştı çok büyük kaçırdık çok
Hocam kış yeni başladı
Özlemişim şu güneşin yanında aniden bastıran kar yağışını
Biz neyi özlediğimizi bilemiyoruz gözünüz aydın