Şarköy açıklarında olası bir deprem oluşumu bekliyorum bu benim kişisel tespitim
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Tedbir zaten alalım derim..
Kişisel olarak gerekenleri yapalım bunun zamanı saati yok.
Ama asıl yapılması gerekenleri büyüklerimiz diyelim,onlar yapmalı.
Büyükler

-
Tedbirli olmak iyidir
-
Deprem fırtınası devam etmektedir ,panik olmadan deprem çantası gibi kişisel önlemlerinizi almanızı tavsiye ederim
Bu Deprem fırtınası devam ederse artık uzmanların yarın için acil önlem alması gerekir
Bunlar artci depremler değildir benim kişisel görüşüm
ALLAH yardımcimiz olsun daha kötüsü daha büyük şiddette olmaz İnşallah
-
Öncelikle geçmiş olsun bu bir deprem fırtınası benim gözlemim le bilinmis bir fay hattı uzerinde degil oluşum lar
Daha buyuk deprem riski olabilir paniğe gerek yok daha yetkili kurumlarin açıklamaları cok onemli
-
Galatasaray'ımıza başarılar dilerim
-
Rakımı yüksek ve coğrafi konumunu nedeniyle normal
5133 rakımli yer sanırım normal dir
-
Aklın var fikrin yok sanırım adamlar Gayb'ten haber veriyorlar Gaybı Yalnızca Allah bilir değil mi he bu arada hiç bir tarikata yada şeyhe bağlı değilim iftira ettiğin için tşk ederim.
Gayb değil aklın var kullanıp fikrimi buraya yazıyorum ALLAH öyle bir akıl ve zeka vermişki değişkeni çok olan bir olayı tahmine yaza biliyorum
-
kar seven birisiyim forumatmosfer sitesinde de takip ediyorum hava olaylarını bu siteye bu sebeple üye oldum birkaç âyet yazdım pişman etti bu arkadaş hepsi bu
Her ikinizide okuyorum eksiğim çok muş sizin karşılıkli yazılarınızı okuyorum
-
Pembe3434 Konu dışı sorucam bizi buraya nasıl nereden aklina geldide aramıza katıldın sitemizi buldun net ve düzgün cevap istiyorum
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Ankarada kar yağıyor şuan
Ne guzel gozun aydin
-
Whisper doğum günün kutlu olsun seni abi olarak çok seviyoruz iyi ki doğdun abimmmmmm
-
Sistemde ilk once trakyadan guzel haberleri alicaz
-
EmreKaya daha iyisi ni yarın sabah gormemiz mümkün