Gece güncellemesinde olurum veya olamasamda güzel çıktı olursa paylaşım olarak güzel saat leri buraya atabilirsiniz
İyinin en iyisi ve kotu çıkarsa da en kötü sistem takibi icin önemli
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGece güncellemesinde olurum veya olamasamda güzel çıktı olursa paylaşım olarak güzel saat leri buraya atabilirsiniz
İyinin en iyisi ve kotu çıkarsa da en kötü sistem takibi icin önemli
Trakya 19 Aralık sisteminden nasıl yararlanacak
>>>WinteR<<< Hocamız haftalar öncesinden takip ettigi sistem Ona sormak lazım
Kafkasya ağlıyordu
kar_sis_bulut8 Ocak Konumuz var yer seviyesimi yoksa 1500 metre seviyesimi
hocam merhaba aralıgın sonlarına doğru diyarabakır da kar olur mu hocam bir de ocak ayı için diyarabakır kar sevenler için müjde varmı teşekkürler.
Ocak ayında ülke adına müjde var daha önceden mercek altına aldığımız 8 Ocak tarihli sistemi daha yakın markajla incelemedeyim çok geniş yazi yazıcam ülke olarak neler bizleri bekler tüm hadiseleri sizlere sunucam
Gece güncellemesi için uyanık kaldım sadece 384 saati canlı görmek için yağmur da gitti
Yeni slogan 408 buraya ülke ayağa
Bu akşam İtalyanlar sevinecek gibi duruyor
Hayırlı cumalar
Bu sabah ayın 7 için beklediğimiz sistem havada bile olsa kar olasılığı gösterdi takibe devam ayın 13 ve sonrası için de kar yapacak sistem var fakat aşırı güçlü bir salınım söz konusu o daha modellerde çıkmadı onuda görmemiz mümkün hayırlısı
Doğum günün kutlu olsun Sistemci5534
Daha Çok GösterYURTTA KAR
Kütahya Domaniç
Kocaeli,Kartepe
Bilecik Bozüyük
Bolu
Antalya Saklıkent
Sarıkamış
Çanakkale
Sakarya
Uludağ
Kaz Dağları
Tendürek
Keşan
Birde yoğun olmasa da benim bulunduğum yer :-)
Bugün itibaren 12 ilde Kar yağışı olmuş
YAZAN Cenk eren
Bu yıl endexler aşırı negatif olmayacak ve avrupaya sistemler çok kacmayacak Geçen kış sonu kacirdigimiz o efsanevi sistemden mutlak ama mutlak bir tane gelecek ocak son haftası olabilir
Kış önce batıda etkisini gösterecek ocak ilk yarısı marmaraya -10-15 bandında bir sistem inecek
Sonra kuzey bölgelere yine aynı güçte bir salinim olacak
Aralıkta etkili bir sistem beklentim yok sahillerde örtü yapacak cinsten
Şubat ayı yine en az 2 sistem kırım üzerinden inecek ülke sistemi olacak
Mart ayı ise kapanışı marmara yapacak etkili bir sistem ile karadeniz ise Mart ortasi bir sistem alarak kişi tamamliycsk. ....bunu bir kenara tahmin olarak tutun.....Teşekkürler iy forumlar ...insanları heycanlandirin ama asla umutlandirmayin ...Bu sene modeller ler çok tutarsız modellerin ağzına gelip 240 saat sonrası için tahmin yapmayın ATMOSFER AFETMEZ 33 Yaşındayım ve öyle tecrübeler edindimki ve hala hicbirsey bilmiyor gibi araştırıp öğrenip soruyorum. ...Teşekkürler biraz sert davrandı ama mecburdum ..beni banlayabirdiniz ama siz kaybederdiniz. ..
sert sistem beklentim yok sahillerde örtü yapacak cinsten ...bnm sert dediğim sistem sahillere kar birikir en az 10 cm üzeri 850 hp de -10 üzeri salinim serttir ..gerisi cılız kalır kar tutar erir tutar zevk vermez yani -6-8 arası sistem marmaraya karadenize aralıkta gelir ama sahillere etki etmez pek denizler sıcak
5çeşit sistem vardır ...1 çerez sistem -5 altı sistemdir 500 hp de -25le gelir yukseklere kar yağışı bırakır
2Cılız sistem ...cılız kar yagislari na sebep olur kar tutar erir tutar erir dön yapmaz ama iç kesimleri etkiler. .kar kalınlığı 5 cm kadar çıkan sistem
3Sert sistem :=500 hp de -35 üzeri ve ull barındıran 850 hp de -8-12 arası salinim yapan poyraz karayel yıldız fırtınası ile tipi yagdiran sistemdir tüm kuzey ege marmara ve karadeniz sahilleri ni kar bırakan sistem tipidir. ...en az 5 cm ve 30 cm arası sistemdir
4 Cok SERT sistem =500 HP DE -40la 850 hp de -12-15 arası gelen sistemdir 20 cm üstü kar bırakır
5 EFSANE SİSTEM Anlatılmaz yaşanır ?☺☺500 hp de -40 üstü ull ile gelir 850 hp de -15 üstü ile gelir tumyurdu etkiler Antalya dahi kar alir 1 hafta soğuklar sürer en az marmara ve karadeniz sahilleri ne 50 cm üzeri kar bırakır
@Cenk erenTAHMİNLERİNİ BURAYA YAZABİLİRSİN BU KONUYA
http://modeles.meteociel.fr/modeles/gfs/ru…nh-10-384.png?6 Bu model bizim gibi modellerinde kafasını karıştırıyor