Dünyayı yb ler esir aldı
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Dün gece admin dostlarıma dediğim biraz olsun modele çıktı ama inşallah olmaz
%25 Sistem için olumsuz demiştim -
ben kuşburnu içe içe gagam çıktı 8o
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
-
-
@Atmosfer
Mustafa abimiz elli kusur yaşında Bizim en abimizdir dayimiz. Babamız yaşındadır -
@Dr.Selamet sanırım yanilmazsam
-
@Sistemci5534 koş senin tarihe bir tahmin çıktı
-
abilerim imkansız gibi ama bu sistemleri atlayıp bi şubat tahmin i yapmak istiyorum sizde yapın yapmaktan zarar gelmez bence kar ::: 9 şubat akşamı başlayıp 13 ün öğlenine kadar sürecek ( TAHMİNDİR )

Hadi bakalım not aldık
-
-
@snowchaser görevin hayırlı oldu paylaşa paylaşa en sonunda mmg de bize katıldı
Hafta içi.yapılan 22 den önce kar yağmaz açıklaması yapan için çok geçmiş olsun diyorum -
@Atmosfer hele bir gelsin aman bayram ederiz
-
-
-
Artık tahminlerinize pek inanmamaya başladım 25 ekim dediniz bişi olmadı 10 kasım dediniz yine bişey değişmedi 25 aralık kar fırtınası dediniz bırakın fırtınayı kesin kar yağar dediğiniz yerlere yağmur zor yağdı herşeyi geçtim 8 ocaktan bi beklentim vardı hava durumları 8 ocağı mevsim normallerinin üstünde gösteriyor yani Şuana kadar verdiğiniz bilgilerin %90 ı yanlış çıktı yani sallama yapması gereken üyeler değil üstelik yapanda sizsiniz
Vede Avrupa kıtası ni incele biz 5 gün kala tahmin çıkarmıyoruz her günde tahmin değişmiyoruz incele tarihlerde neler olmuş
-
@93 harbi bizler tahmin yaptık yanildik ama sistem geldi o tarihlerde 25 geldi
Tam gününde tahmin söylemek için sisteme 5 gün kala sunarız 8 ocak dedik
7 ocak gecesi 00.00 saatinde Sistem gelicek anlamına gelmez bir iki gün oynar hesap işleri bunlar halen 8 ocak Sistemi faal bir beklentimiz var dır
Eleştirin iyi hakaret Yok ama şunu iyi bil biz dahil herkez yanildi daha önceki tahminlerde