Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Artık tahminlerinize pek inanmamaya başladım 25 ekim dediniz bişi olmadı 10 kasım dediniz yine bişey değişmedi 25 aralık kar fırtınası dediniz bırakın fırtınayı kesin kar yağar dediğiniz yerlere yağmur zor yağdı herşeyi geçtim 8 ocaktan bi beklentim vardı hava durumları 8 ocağı mevsim normallerinin üstünde gösteriyor yani Şuana kadar verdiğiniz bilgilerin %90 ı yanlış çıktı yani sallama yapması gereken üyeler değil üstelik yapanda sizsiniz
Vede Avrupa kıtası ni incele biz 5 gün kala tahmin çıkarmıyoruz her günde tahmin değişmiyoruz incele tarihlerde neler olmuş
-
@93 harbi bizler tahmin yaptık yanildik ama sistem geldi o tarihlerde 25 geldi
Tam gününde tahmin söylemek için sisteme 5 gün kala sunarız 8 ocak dedik
7 ocak gecesi 00.00 saatinde Sistem gelicek anlamına gelmez bir iki gün oynar hesap işleri bunlar halen 8 ocak Sistemi faal bir beklentimiz var dır
Eleştirin iyi hakaret Yok ama şunu iyi bil biz dahil herkez yanildi daha önceki tahminlerde -
ben Edremit'te yaşıyorum burada olması imkansız
Ben de istanbul da yaşıyorum burada herşeyin imkanı var
-
şubatı ne çabuk atladın en kuvvetli soğukların olduğu zaman
Yukarıda mini buzul çağı denen saçma bir olayın var olacağına dair bir şey hesaplanırken şubat da sıcak olur
-
Peki ya şubat
Şuan için müneccim gibi salla yapmayalım
-
ağllıyacam bak ;(
Ama ümit kesilmez bi bakmışsın bir gece çıkıp gelmiş 1 Metrenin üstüne Kar yağmış

-
;(;(;(

Tövbe de admin tövbe deSistem inmez ve gelmez ise olay bitmiştir
-
daha büyükü var merak etme daha fazla soğuk yaşayacağız yani admin

Ben şahsen soğuk sevmem sıcak iyidir
-
O zaman balkonlardan soğuk hava dalgalarını daha fazla yaşayacağız :pon:
Ver balkonu ver ver
-
peki admin ne Zaman 2018 kış tahmini raporu yayınlıyacaksın
Bahar tahmini daha iyi olur bu ocak ayında bir sistem alamazsak erken Deniz sezonu
-
Buzdolabından mı ?(:thumbsup::thumbsup:
He ne sandın sen dünyanın yarısı buz mu tutacak sandın Al mini dolap kendin yarat mini buzul zamanını
-
Bari sen cevap ver admin :D

Cevap verdim üye
-
Galiba bunun gibi bir şey

-
Peki bu mini buzul çağı neden oluyor üstad
:D:D:D