Büyük olasılıkla Tahmin ettiğim olası gelmesini düşündüğüm Sistemin vadesi 384 girdiği zamanlarda itibaren Güncellemelerin büyük kısmını ben paylaşacağım .
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sinan geçmiş doğum günün kutlu olsun başkanım bu aralar pek giremedim foruma kaçırmışım

-
Böyle Bir Diyagrama kimse yok demez dimi bire bir olmasa da çok benzerlik olabilir.
Ocak Sonu için Hadi Hayırlısı .
Tehlikeli Diyagram bizim şehirler için .
Kesin böyle olacak da değil azda sinerji olsun dedim .

-
Bu Diyagrama iyi bakın hatta ben konuya da atayım da olay ne farkına varırsınız .
-
-
Bir Müjde cografyaciburak hocamız vermiş
Bir müjde ben vermiştim
Hadi bakalım Haliç ne zaman donacak .
-
İzlanda aktif olacak ki bazı ülkeler yağış alsın hep kendimizi düşünüyoruz ufak ufak aldık alıyoruz sistemleri
Zam yapan marketler gibisiniz .
-
Gruplar
A
B
Olarak ikiye ayrıldı ilk 8 kişi üst tura sonra çeyrek yarı finale doğru .
-
TAKIMLAR O G B M A Y AV PUAN 1 TAKIM - - - - - - - - 2 TAKIM - - - - - - - - 3 TAKIM - - - - - - - - 4 TAKIM - - - - - - - - 5 TAKIM - - - - - - - - 6 TAKIM - - - - - - - - 7 TAKIM - - - - - - - - 8 TAKIM - - - - - - - - 9 TAKIM - - - - - - - - 10 TAKIM - - - - - - - - 11 TAKIM - - - - - - - - 12 TAKIM - - - - - - - - TAKIMLAR 1. Eren 2.Saadet61 3.Whisper 4.Lapalapakar 5.Yaso7 6. ArdaAlper 7.Flyman38 8.SiBerian55 9 mustafa28 10 Pandora 11 Yogunkartipi 12Kutup Koalasi -
TAKIMLAR O G B M A Y AV PUAN 1 TAKIM - - - - - - - - 2 TAKIM - - - - - - - - 3 TAKIM - - - - - - - - 4 TAKIM - - - - - - - - 5 TAKIM - - - - - - - - 6 TAKIM - - - - - - - - 7 TAKIM - - - - - - - - 8 TAKIM - - - - - - - - 9 TAKIM - - - - - - - - 10 TAKIM - - - - - - - - 11 TAKIM - - - - - - - - 12 TAKIM - - - - - - - - TAKIMLAR 1.Zonguldakli67 2.-FARUK- 3.Qortez53 4.onurtugtekin23 5.Angora 6.mehmet civan 7.ArdaAlper 8.Polis01 9.KarOrajKolik 10.Sahutt 11.Aybars 12.Dr.Selamet -
Sinan abi açtığın konu hakkında ne zaman Bilgi vericeksin çünkü bu sistem bana yaramadı dq bari o yarar inşallah abi.
1 ay var daha sabır edelim burak hocamız konu açtı ou takip edelim önce
-
Izmirde an itibariyle tipi başladı
Gerçek mi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Acaba nereye?
Bize inşALLAH
-
Esenlerde de başladı biraz izleyeyim
-
Gelecek dek bantları Tam Esenler için uygun duruyor hadi bakalım