Bunun gibimi 😂
Aynen
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBunun gibimi 😂
Aynen
Ben o kadar üstün bir tahminci değilim sadece şu ekip bir yerde toplana bilsek ofis gibi süper bilgisayarlarımız filan olsa bir kaç tane şahsımıza ait sunucularımız olsa hep beraber matematik fırtınası yapsak harika olurdu bunlarda maddi olarak imkansız .
Sizler geçeceksiniz bizleri ...
Birde biriniz ben söylesem yazsa hiç sevmiyorum yazmayı hep devrik cümle oluyor .
:D
Senin gibi olabilmek için yıllarımızı vermemiz lazım abi .
Ben o kadar üstün bir tahminci değilim sadece şu ekip bir yerde toplana bilsek ofis gibi süper bilgisayarlarımız filan olsa bir kaç tane şahsımıza ait sunucularımız olsa hep beraber matematik fırtınası yapsak harika olurdu bunlarda maddi olarak imkansız .
Sizler geçeceksiniz bizleri ...
Sinan abi şu ana kadar tahminim tıpa tıp aynı gidiyor Aralık 2.yarisi patern lehimize dedik ve işliyor batı bölgelerde kuraklık sorun olmayacak dedim oda işliyor.
Maşallah sana ne güzel ilerleme yaptın daha fazla üstüne koyarak devam edersen harika olacak .
![]()
Ben zaten 8 Aralıkta yağtığım tahminimde kar zor demiştim hatta daha öncede bir yazımda ama onu bulamadım. Benim beklentim 27 sonrası ve yılbaşı .
O Tarihler yani yılbaşı imkansız gibi Batı bölgeler için yazıyorum . Olursa da güzel olur
ECMWF AKŞAM GÜNCELLEMESİNDE 20. Aralığa Kadar Temp 850 pha soğukları 1500 metrede -3.7 seyrinde Başarılımı bence bilmem Buraya kadar sonrası konu açtım onu da bekleyelim model takip konusunda oranlar olasılıklar verdim onu da takip edelim.
Fazla bir şey beklemeyin Temp 1500 -3.7 iyidir ard arda sistem beklentimde yok benim ne alırsanız o
:oha:
Güzel paylaşımlar yapıyorsun Eline sağlık Seninle Yarış içinde değilim değilizdir de Kış mevsimi tahminimde zaten olasılıklardan bahsettim .
Neden bunu yazdım sonra başlama ben dedim ben dedim diye beklentin güzel bilgi paylaşımın güzel hazır modeller çıktılar nasıl değişim yapıyor gördün mü ecmwf gfs ne konuşuluyordu bugün ne oldu .
Beni yanlış anlama sakın ...
Hatta birazdan Alıntı yapacağım Bu konuya ne yazdığımı .
Misafirler vardı hem onlarla sohbet ederken paylaşım yaptım ne oldu bitti anlamadım .
Ümitsiz olmayın