The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Saatide verseydin başkan😅
Bilgi Sızdırmayalım dimi Can Dostum ![]()
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Saatide verseydin başkan😅
Bilgi Sızdırmayalım dimi Can Dostum ![]()
GFS En sıcak senaryomu vermiş yoksa
![]()
Tebrik ederim Bu sene tahmin işine karışmayacağım demiştim fakat geçen ekran görüntüsü attım senden önce yazanlarda var diyelim .Atmosfer bizlerin üzerinde .
Eren pattern bırak Patenleri hazır et kolay değişmez
Arkadaşlar siz hiç akıllanmayacakmısınız yaa daha 10 gün var geçen senede böyle sistemler gözüktü sonra kuş oldu 10 günde 50 taklaa atar ben temkinliyim vallahi ama size şaşırıp kalıyorum 10 gün öncesinden bu kadar abartılı sevin yersiz bence saydınızmı hiç kaç güncelleme olacak 10 günde hüsrana uğrarsınız sonra incilirsiniz kırılırsınız herkeze iyi forumlar😂😂
Yok ben daha sevinmedim -32 Soğuk çekirdeği Bize yaklaşınca sevinirim Esenler 80 cm olsun hele
![]()
Hocalarimiz geliyor sorun yok dedikçe hiç bir fikri olmayan arkadaslarimiz tam tersini soyleyerek inatlasiyor buda bilgi kirliligine ve karisikliga neden oluyor
Hayırlı Akşamlar Yazdıkların Arada kaynamasın dimi konumuz var oradan hatırlatma yaparsan veya özel mesaj ile yazarsan
Tıpkı senin dediğin gibi kırıcı yazı kirliği olur . Yoksa Model Konusunda Size Antipatik olmayalım .
Seviyorum Seni .
![]()
Hadi Şimdi morları gördük gözlüklüler takıp -32 bekleme zamanı
İşim çıktı güncelleme sonunda gelirim
Azor bu sefer 1040 ve daha şişik. Ayrıca yukarıdan bağlantıyı erken kurmaması iyi oldu yoksa öğlenki gibi İtalya'ya kaçardı. İyi gidiyor.
Hocam hoş geldin Takipçilerini de arada davet et takibe .
Başlayalım tam sistem zamanı çekişmeli olur yarışmalar
Bu hafta başlarız inşallah
Sinan hocam yarışma ne alemde unuttuk gitti başladı galiba
Unutmadım Azerbaycan dan bir dostumun bende varım dedi halen yok
Bu hafta başlarız kısmetse
Ben -32 leri Görmeden Sistem geliyor demek istemem Sırada neler var bakalım kış mevsimi uzun 45 lik plak gibi
Afrika Mı İstersiniz Yoksa Beyazdan Mora dönen Soğukların devamını mı ?
![]()
![]()
![]()
Yağdıktan sonra herkes kendi üzerine düşeni yaparak ölçüm yapsın