Hayırlı sabahlar
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sisteme isim bulalım yorumu gelmiş gündüz yada yarın bir düşüneyim tabi sizlerin de müsadesi olursa bu arada bende isim bulayım .
-
Size bir hediye vereyim hayal kurmadan takip edin .
Nasipte artık var sa nasip çok yaklaştı bu sene ve sonraki yıllar soğuk olma ihtimali var . Her şeyin bir başlangıçı ve sonu vardır .
-
Bizim için önemli olan yılbaşımı yoksa KAR mı ?
Yoksa ikisinin aynı zamana denk gelmesi !
Sana anket konusu düzgün bir konuda anketini bekliyorum.
-
Model takibi güzel hasret çekenler için hep umut bekleme haber alma sevdiğinden
Takip sırasında yazman çizmek ayran içip masa üzerine dökmek çekirdek yemek fazla ses yapmadan serbest.
Şimdi birazda hal hatır sorun bir birinize derim aynı evdeyiz ve aynı dili konuşuyoruz .
Kimse bize burada kar sever diye tuhaf bakmıyor.
Aramızda Selamı eksik etmeyelim hal hatır tebrik sevinç hüzün anında yan yana olalım .
Açık aramayalım bulanlarda edep adap ile anlatalım
Hayırlı nurlu bereketli geceler heyecanlı model takipleri belki gece göz ucu gelirim takibe .
-
Sinan hocam sizden alıntı yaptığım mesajda yanlış bir şey dediysem ve sizi kırdıysam eğer özür dilerim
Can kardeşim senin bana verdiğin yazdığın her cevap beni kırmaz beni sevindir.
-
Trabzonspor yenildi mutluyum ama neden Trabzonspor’un üstünde mağlup olmama serisinin yükü vardı şimdi bu yük kalktı takım da artık rahatladı
Farklı bakış açısı ( bahane ) dedim ven ben buna .
-
İlgimi çeken bir durum yok şimdilik emeğe saygıdan takip ediyorum.
-
Çok erken oldu ben paylaşım yapmak istemiyorum.
-
Yıl başı gözler açık
Loading..

Önemli değil
-
Arkadaşlar arşiv den mi paylaşım oluyor acaba
-
Temp 500 de atarmısın sana zahmet
-
Bende morları görünce şımardım galiba
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because it is no longer available. 72 atalım bunu