Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ecmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama Kış Mevsimi Aralık
Aralık ayı yeni güncellemesi ile yeni sezon uygulamamız devam ediyor modelde gördüklerinizi yazarken iyi kötü beğenmedim yazarken sebepleri de yazarsanız mesajlarınız silinmez . Model hangi bölgeyi güzel sonuç verirse o bölgedekiler yazarken neden modeli beğendiklerini de yazsın .
Konu dışına çıkabiliriz aşırı olmadan .
Her güncellemede attığım yazılı kurallar .
Sanırım yanlış anlaşılıyor da olabilir.
Takip eden tüm arkadaşlar!
Model okuyamayan vardır mesela
aramızda..Soru soralım ne nedir? diye ..Buradan yetkili ve konuya hakim arkadaşlar da açıklama yaparlar.
Eğer o açıklama zor olacaksa forum içinde açılmış ve okunması gereken konular var oraya konu başlığı atarak yönlendirme yapabilirler.
Yazalım çekinmeden hemde.
Model konusuna hakim olanlar da
Bu böyle değil derlerse ,bir saat veya hareketler hakkında açıklama da yaparlarsa bizlerde nedir ,ne değildir anlamış oluruz..
Sohbet veya kişisel sohbette edelim mutlaka,renk katar ama dozuna da bakalım ki bizi konu dışında bırakmasın.
Herkesi yazmaya veya sormaya veya fikrini varsa yazmaya davet ediyoruz.
Sadece görsel at at nereye kadar? Renkli paylaşımlar olması adına herkes buyursun.
Not : paylaşımda bulunan arkadaşları da onore etmek adına ,puan da kazanması adına beğeni emojilerine basmaya davet ediyorum.
HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN
GECE GÜNCELLEMESİ İLE DEVAM EDEBİLİRİZ.
-
Ek Bilgi paylaşımı yazayım kuvvetli La Nina da MJO fazlarını fazla dikkate almayalım derim , ben sizler yine de bu konu çok fazla bilgisi olan Sarp Özdoğan hocamıza sorun .
-
Aynen hocam sizden ricam acemiler yapmasın tahmin
Acemilik Sitemizdeki Bir RÜTBEDİR Kişilik Bilgi kıyası ile ölçülmez ve ölçülmeyecektir !
Vakit emek zahmet ile üst makama ulaşılabilir.
Hayırlı Forumlar....
-
Negatif çok şükür ancak ağır bir grip geçiriyorum güzel dilekleriniz dualarınız için teşekkür ederim..
Hocam geçmiş olsun
-
Bu blog içinde usta ve emektar üyelerimize konu açma hakkı verilmiştir açılan konular bizler tarafından incelemeye alınacak ve onay verilecek neden biz onay verme kararı verdik ? Sonuçta bu bir tahmin fakat tahmin içinde geçerli veriler olması gerekli, açılan konu bizler tarafından eksikliği giderilene kadar onayda bekleyecek ve açan üyemize özel mesaj ile neden onay almadığı bildirilecek !
Bu konuyu da biraz inceledim sallama konusuna dönmüş tüm değerli üyelerimiz bir şey açıklama yapıyor hep yukarıda eski sayfada kalıyor .
Usta ve Emektar üye olmayan üyelerimizde bölge konularında il konularında biraz bilgi paylaşımı yaparsa üyelik dereceleri artar .
Bizler ne karar ve uygulama yapıyorsak siz değerli üye ve takipçilerimiz için ....
Ekleme olarak şimdi konu açmak isteyen olursa özel mesaj ile bize ulaşabilir.
-
Hocam haftaya netleşirmi verileriniz?
Burak hoca corona testi verdi haberiniz olsun cevap vermezse
-
-
Hayırlı günler
-
Haklısın hocam detay verirsek şimdilik yanılmayı bırak bariz hatalı oluruz diye düşünüyorum kendi şahsıma seni bilmem hocam .
-
Emeğine bilgine sağlık senin yazdıklarına benim yorumum - 12 çok zor diyorsun Aralık ve Ocak 15 günü kapsayan zaman diliminde yanlış eksiksen
Düzelt hocam .
-
Hayırlı akşamlar
-
Hayırlı geceler
-
Selamünaleyküm Hayırlı Akşamlar dostlar bu konuda cfs ye göre yorum yapmayalım diyorum. Cfs göre tahmin yapmayalım hüsran ürünü bilmeyen sessizce takip edenler vardır diye yazdım .
-
Hayırlı günler