Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
-
-
Modellere ne olmuş öyle
-
Hayırlı sabahlar hayırlı günler
-
Ne uralmış arkadaş 😅 her tarafa zararı var hiç bir yere soğuk indirtmiyor
Şimdi kötü olabilir fakat ilerisi için iyidir
-
Çok yakın arkadaşım yok çevremde bu forum en yakın dostum oldu siz en yakın dostum oldunuz teşekkür ediyorum hepinize :olumlu:
Şükürler olsun, olmak istediğimiz olmuşuz .
-
Cümleten hayırlı Akşamlar abilerim kardeşlerim.Geceniz güzel olsun

Hayırlı akşamlarr 🌸Nasılsınız?
İyi akşamlar hocam.
İyi akşamlar dilerim dostlarım umarım gününüz güzel geçmiştir ki ben umut ediyorum.
Mutlu olmanın bir sırrıda kafaya takmamak olmalı bana göre psikoloji sağlamsa gerisi her zaman geliyor zaten...
Hayırlı akşamlar cümleten.
-
-
Yukarıda görseller La Nina'yı göstermektedir ve bir sonraki sonbahar ayına kadar La Nina koşullarının devam etmesi tahmin ediliyor .
La Nina'nın devam etmesi ile kışın ikinci yarısı ( Ocak sonu Şubat ve Mart 15 gün ) soğuk tarafta kalabiliriz...
Yeni Yılın başlarında stratosferik kutup girdabı zayıflayabilir. Bu nedenle, en erken Ocak ayında bir SSW görebiliriz. Böyle bir durumda, troposfer üzerindeki aşağı yönlü etki birkaç haftalık bir gecikmeye sahip olacak ve Şubat ayının hava durumunu etkileyecektir. ( Model Paylaşım Konularında Bundan da Bahsetmiştim ) Olası Sibirya Sistemi de Koca Morlar Daha uzak şimdi Takip edeceğiz hep beraber .
Bu Sene Ural ve İskandinav yükseğini Model Takiplerinde çok kez görmemiz mümkün ..
MJO döngüsü için Sarp Özdoğan Takip etmenizi tavsiye ederim aylık genel tahminler çıkarıyor MJO dan bu yüzden bahsetmedim .
Sistem tarihleri vermedim bunun için Efsane-Semih ve cografyaciburak hocalarımızı takip edelim ...
Genel görünümü yazdım Ayrıntıları ( Ayrıntı derken yağış ve sıcaklık durumları ) da ekleyeceğim vaktimiz kadar faydalı olmaya çalışıyorum
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
Month Dec 2021 Jan 2022 Feb 2022 Mar 2022 Apr 2022 May 2022 NINO34 −1.1℃ −1.0℃ −0.7℃ −0.4℃ −0.3℃ −0.1℃ below −0.8℃ 98.0% 80.8% 39.4% 15.2% 6.1% 3.0% neutral 2.0% 19.2% 60.6% 84.8% 91.9% 93.9% above 0.8℃ 0% 0% 0% 0% 2.0% 3.0% The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Akşam güncellemesinde benim işim var gönüllü varsa şimdiden eline emeğine sağlık
Daha Çok GösterEcmwf-Gfs -Model Paylaşımı Yorumlama Kış Mevsimi Aralık
Aralık ayı yeni güncellemesi ile yeni sezon uygulamamız devam ediyor modelde gördüklerinizi yazarken iyi kötü beğenmedim yazarken sebepleri de yazarsanız mesajlarınız silinmez . Model hangi bölgeyi güzel sonuç verirse o bölgedekiler yazarken neden modeli beğendiklerini de yazsın .
Konu dışına çıkabiliriz aşırı olmadan .
Her güncellemede attığım yazılı kurallar .
Sanırım yanlış anlaşılıyor da olabilir.
Takip eden tüm arkadaşlar!
Model okuyamayan vardır mesela
aramızda..Soru soralım ne nedir? diye ..Buradan yetkili ve konuya hakim arkadaşlar da açıklama yaparlar.
Eğer o açıklama zor olacaksa forum içinde açılmış ve okunması gereken konular var oraya konu başlığı atarak yönlendirme yapabilirler.
Yazalım çekinmeden hemde.
Model konusuna hakim olanlar da
Bu böyle değil derlerse ,bir saat veya hareketler hakkında açıklama da yaparlarsa bizlerde nedir ,ne değildir anlamış oluruz..
Sohbet veya kişisel sohbette edelim mutlaka,renk katar ama dozuna da bakalım ki bizi konu dışında bırakmasın.
Herkesi yazmaya veya sormaya veya fikrini varsa yazmaya davet ediyoruz.
Sadece görsel at at nereye kadar? Renkli paylaşımlar olması adına herkes buyursun.
Not : paylaşımda bulunan arkadaşları da onore etmek adına ,puan da kazanması adına beğeni emojilerine basmaya davet ediyorum.
HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN
GECE GÜNCELLEMESİ İLE DEVAM EDEBİLİRİZ.
Akşam güncellemesinde benim işim var gönüllü varsa şimdiden eline emeğine sağlık .
-
Bugün itibariyle Aralığın son 10 günü İstanbul'da da kar yapabilecek sistem ihtimali belirdi.