Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
-
-
-
-
Akşam ve gece güncellemesi ile yeni sezona girişte yeni uygulamamız başlıyor modelde gördüklerinizi yazarken iyi kötü beğenmedim yazarken sebepleri de yazarsanız mesajlarınız silinmez . Model hangi bölgeyi güzel sonuç verirse o bölgedekiler yazarken neden modeli beğendiklerini de yazsın .
-
Arkadaşlar öncelikle Selamunaleyküm.
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinden herkese bir kucak dolusu selam gönderiyorum.
Tekirdağ olarak ilk soğuk sistemimize kavuşmamıza çok az kaldı gibi değil mi :D
Sende hoş geldin kardeşim geç kaldın sende
Sinan Başkanım valla seni bi ayrı özledim.
Bizler ne yapalım hep arıyor gözler yani sizlerde özleniyorsunuz bu sene -32 leri takibe devam
-
Marmara Sorumlusu
İç Anadolu Sorumlusu
Ege Sorumlusu
Karadeniz Sorumlusu
Akdeniz Sorumlusu
Doğu-G. Doğu SorumlusuKendine güvenen yeterli bilgi birikimi olan vakit ayırabilecek arkadaşlar talip olanları bekliyoruz
-
Herkese selamlar tekrardan. Özlemişim buraları geçen kıştan hatırlayan vardır belki beni

Hoş geldin çok ara vermeseniz daha iyi olur bizler 4 - mevsim buradayız .
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. 13- Futbolun bir oyun olduğu gerçeğini göz ardı eden ve kaybetmeyi olgunlukla sindirmekten uzak davranışlar ve yazılar yasaktır.
Toplumsal yaşama damgasını vuran; farklılıklardan nefret ve düşmanlık üretmek, “hep bana”cılık, saygısızlık, çıkarcılık, fırsatçılık gibi edimler yasaktır ve son derece sığ bir anlayıştır..
Aklın, mantığın devre dışı bırakıldığı holiganizmde bilgiye de yer yoktur, duygular en yoğun haliyle ön planda yer alır , ve bu sebeple karşı tarafların kızmasına kırılmasına sebebiyet verir .
-
Az işim var en son gene bakarım paylaşımın için teşekkür ederim eline koluna sağlık .
-
Bu şekilde bile Kar var belli başlı yerlerde
-
Hesaplamada -32 soğuk çekirdeğinden yön aldım için -10 .6 dedim .
Hesaplamada -20 soğuk çekirdeğinden yön aldığımda -6.8 inişi olabilir .
-
Çok saçma güncelleme
Yanlış anlamanı istemiyorum fakat saçma olmasının başlıca sebepleri ney seni takip ettiğimden sordum .