@Salihh
Samimi yazdığını biliyorum fakat ileride bölgeler konusunda değişim yapılacak
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur@Salihh
Samimi yazdığını biliyorum fakat ileride bölgeler konusunda değişim yapılacak
Ben Akdeniz sorumlusu olabilirm
Şimdilik böyle bir düşüncemiz yoktur , teklifin için de teşekkür ederiz.
Hayırlı akşamlar herkese. Bu akşam itibariyle Akdeniz Sorumlusu görevimi bırakma kararı aldım. Aniden değil, düşünerek alınmış bir karar. Bu zamana kadar görevimi şahsen layığıyla yerine getirdiğimi düşünüyorum. Bu güne kadar birini kırdıysam, üzdüysem, yanlış bir şey yaptıysam affola. Hakkınızı helal edin....
Hakkımız Helal olsun .Emeklerin için teşekkürler.
Bu Senede Gfs ve Sistem bekleyenlere şimdiden hediyemizdir .
Kış Ligi Yarışmamıza Katılacaklar Bu Konuları inceleyelim
Lig usulü 10 Aralık Cuma günü 32 katılımcı ile başlayacak 32 kişiden fazla talep olursa öne eleme maçları da yapılacak
İçin temiz olmadıktan sonra, hacı, hoca olmuşsun kaç para! Hırka, tesbih, post, seccade güzel:Ama '' Mevla''kanar mı bunlara? (Ömer Hayyam)
Hayırlı geceler.
Zonguldakli67 Teşekkür ederim
Seni bekliyorum hayırlı geceler mesajını kopyala yapıştır yapıcam
Belirlenen saat ve dakikalarda 2 takım maç için sahaya çıkar 22 kişi den 20 kişi koşar gibi yapar bunların içerisinden 6 kişi koşar , Kenarda 14 oyuncu ve 6 hoca bulunuyor fazlada detayı gerek yok taraftarlar bayraklar şenlik kazananı ve kaybedeni olduğu gibi sahadan berabere kalıp arkalarına bakıp soyunma odasına giden bir insan topluluğu var , ve bunların aşırı taşkınlık yaparlarsa ki YAPMASINLAR müdahale için devletin polisi , çevik kuvveti görev bekler .
Buradan modellerin küçük boyutlu gif paylaşımına devam ediyoruz .
Ülke Genelinde sismik hareketler her gün olduğu gibi devam etmekte.
Model sayfasındaki büyük boyutlu gif paylaşımından kaynaklı beğeni sorunu.
Sunucu işlemi şu şekilde çalışıyor önce sayfayı açıyorsun bizim sunucu işlem yapıyor gifler de meteociel sayfasının sunucuna yönlendirme yaptığı için görüntü işlemi geç açılıyor buda model sayfasında kasma yapıyor tıpkı internetin çekmediği gibi donma veya geç açılma gibi sorunlar oluyor ya büyük gif paylaşımı yapmayacağız yada sayfanın tam açılmasını bekleyeceğiz.
Selâmun aleyküm hayırlı Sabahlar Hayırlı Cum'âlar
Görünüşe göre hüküm vermeyin. Zengin bir kalp ucuz bir ceketin altında olabilir❤️
Hayırlı geceler😊Rabbime emanet olun
Zonguldakli67 Buda çok güzel
Hayırlı geceler