Model paylaşım konusunda mesajlara tepki atamıyorum niye olduğunu bilen var mı tepki tuşuna bastığımda sayfanın en üst kısmına atıyor beni
tepki atman için beklemen gerekli resimlerin tam açılması için tek sıkıntı görseller büyük diye
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturModel paylaşım konusunda mesajlara tepki atamıyorum niye olduğunu bilen var mı tepki tuşuna bastığımda sayfanın en üst kısmına atıyor beni
tepki atman için beklemen gerekli resimlerin tam açılması için tek sıkıntı görseller büyük diye
Kasım 10 civarına kadar hareket yok. 2-3 gün öncesinde diyagramda hareket var. Negatif Nao deseni bozuluyor. Azor hamleyi yaparsa yeni bir Karadeniz üzeri atak olasılığı mevcut. Ancak en azından Kasım ilk haftadan beklentim yok. Sonrası ise karışık. Takip edeceğiz.
Burada Kasım 7 den sonraya ümit veren ve asıl beklediğimiz temel nokta, Ekim sonunda kuzeyimize yerleşen yüksek basınç alanının Rusya üzerine kaydıktan sonra çözülüp dağılması. GFS özellikle bunu resmediyor. Bu kısmı halletmek önemli. Bundan sonrası sisteme açığız. Bunun da sinyalleri var ancak vade çok uzun, yaklaştıkça göreceğiz.
Şu anlık Kasım ilk haftayı kapattık bunu söyleyebiliriz. İlerisine sinyaller var batı bölgelerimiz daha şanslı gözüküyor ilk aşamada ancak vade yaklaştıkça netleşir, artık kararsızlık fazla.
Eline sağlık
8 ay sonra bari yapma değil mi nedir bu boşluktan cektiğimiz 😂
Aylık ve mevsimlik bakımdan Ankara Aralık ayında en çok yağışı alıyor
Hayırlı sabahlar
Eğriyi kendinde arayan, doğruyu kalbinde bulur.
Aşkına emekle yürüyen, dermanı derdinde görür.
(hz. Mevlana)
Cümleten hayırlı geceler. Rabbime emanet olun ❤️
Hayırlı geceler bunu sevdim kopyala yapıştır yapıcam bende
7 8 ay gundemde degil Allahtan sicaklar.
Yazın bir ara alıştım sıcaklara
Yazın kavurucu sıcağında nerelerdeydin Flyman38
Kışın barı ısınsak biraz
Yazın yaşadığımız aşırı sıcaklara say
Hoşbuldum ,nerde 2020 sonbaharı bu güz çok üşüdüm
Gerçekten üşüdük
Merhabalar herkese ,ılıkçı reis geri döndü
Hoş geldin Havalar serin
Gfs 9 Kasıma İç Egeye yoğun kar vermiş geloooo mu yoksa Sinan
20 Ekimde İhtimaller den bahsetmiştik hatta gelo bile demiştik takip etmeye devam edelim . Hocalarımız detayları verir .
Bakıyorsun gerçek oluyor muş
979 sene sonrası