Bizde niye sıcak olmuyor yav 🏃♂️😂
Daha hava + 978 derece olmadı sizin orada olsun hele
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBizde niye sıcak olmuyor yav 🏃♂️😂
Daha hava + 978 derece olmadı sizin orada olsun hele
Sanki hava 372 Derece sıcak
Ahhhh nerde o eski Grönland Sinan abi 🙂
Grönland da sıkıntı yok ki İnsanlar olarak iklimi direk etkiledik.
Değişen iklim koşullarını önümüzdeki aydan itibaren daha sert hissetmeye ve yaşamaya başlayabiliriz , Değişen iklim koşulları diyorum küresel ısınma demiyorum buna dikkat edelim .
Kısa öz Aşırı yağışlar Akdeniz bölgesinde de yaşanabilir ....
Not : İklimin tam değişmesini 2040 ve 2050 senelerinde tamamlamış olacak ve yeniden coğrafik koşullara göre yazılacaktır .
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gerçekten Büyük bir Selçuklu oldu
Afrika'dan Rusya'nın en kuzeydoğusuna
İnşaALLAH olur gerçekte de .
Hayırlı sabahlar
Başkan en son hayırlı akşamlar demiştin.
Demekki Akşamımız hayırlı olmuş , şimdi sırada hayırlı gecelerimiz olsun var gecemizde hayırlı olsun İnşaALLAH .
Sabaha da hayır ile uyanmak nasip olsun .
VPN le mi giriyoruz
Girmesini bilene ki gönlümde olmasanız burada olmazdık.
Yan sekmede romantik sözler sayfasimi açık abi 🤭
Gönül sekmem açık girmesini bilene ..
Sahutt gülüm diye kaydetmem Gül'ün ömrü az olurmus :-D:D
Sevgilin olursada ona en iyi hitabında şanslı hanım efendimizin en sevdiği bir huyunu veya davranışdan seçki ! Senin sevginde özenti olmasın
Gerçek sevgiden olsun …
Gidipte her kıza aşık olan bir tip değilim Allah tan 😂
Gönül gerçek aşkı arar ve bulana kadar aramaya devam eder , zor olanı gerçek aşkı bulana kadar geçirdiği boş zamanlardır .
Sinan abi bir insan zaten herhangi bir şeyi beğenmeyip beğendim diyorsa hayatı yalandir
Bu hayat neleri görmüştür neler dinlemiştir ? Gerçek sevgiyi ve sevgiliyi bulman nasip olur İnşaALLAH…
Saadet teşekkür ederim,dayim orkide yazmış o daha güzel geliyor kulağa orkidem diye kaydederim artık sevgilim olursa 😂
Sevgilin olursa , muhakkak olur .
Tüm yaşantısını seveceksen sevgilin olsun şikayet edeceksen bir yaptığını beğenmeyip de beğeniyormuş havasında olma . Yakın dostlarına bu huyunu sevmiyorum diyeceksen sevgin yalandır ! Sen sen ol boşuna sevme sevgi gelip geçici heves eşya değildir falan arkadaşımın var benim de olsun dersen , gün gelir aynı şeyleri yaşarsın …
Hayırlı akşamlar.