Ekinoks
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Aspirin
-
A GRUBUNDAN GELENLER C GRUBUNDAN GELENLER 1. Gokhan6167 3. UsTaD 1.Maç Kütahya, Altıntaş, ALTINTAŞ En Düşük Sıcaklık 2. Maç Kütahya, Altıntaş, ALTINTAŞ En Yüksek Sıcaklık 2. Saadet61 4. Misterno 1.Maç Uşak, Merkez, UŞAK HAVALİMANI En Düşük Sıcaklık 2. Maç Uşak, Merkez, UŞAK HAVALİMANI En Yüksek Sıcaklık A GRUBUNDAN GELENLER B GRUBUNDAN GELENLER 3. Angora 1.Zonguldakli67 1. Maç Samsun, Ladik, LADİK En Düşük Sıcaklık 2. Maç Samsun, Ladik, LADİK En Yüksek Sıcaklık 4. Yogunkartipi 2. mustafa28 1. Maç İstanbul, Güngören, GÜNGÖREN/DAVUTPAŞA MARMARA En Düşük Sıcaklık 2. Maç İstanbul, Güngören, GÜNGÖREN/DAVUTPAŞA MARMARA En yüksek Sıcaklık C GRUBUNDAN GELENLER B GRUBUNDAN GELENLER 1. Mistral 3.ArdaAlper 1. Maç Bursa, Gemlik, GEMLİK En Düşük Sıcaklık 2. Maç Bursa, Gemlik, GEMLİK En Yüksek Sıcaklık 2. Lapalapakar 4. Whisper 1. Maç Nevşehir, Avanos, AVANOS En Düşük Sıcaklık 2. Maç Nevşehir, Avanos, AVANOS En Yüksek Sıcaklık A GRUBUNDAN GELEN C GRUBUNDAN GELEN 5. Aybars 5. Eren 1. Maç Ordu, Mesudiye, MESUDİYE En Düşük Sıcaklık 2. Maç Ordu, Mesudiye, MESUDİYE En Yüksek Sıcaklık B GRUBUNDAN GELEN EN İYİ PUAN VE AVERAJ SAHİBİ 5. Sinan 6. Aurora Borealis 1. Maç Sinop, Merkez, SİNOP En Düşük Sıcaklık 2. Maç Sinop, Merkez, SİNOP En Yüksek Sıcaklık Eleme Maçları 16 Turu 1. Maç Tarihleri 28.08.2021 Ağustos Cumartesi Eleme Maçları 16 Turu 2. Maç Tarihleri ( Rövanş ) 04.09.2021 Eylül Cumartesi -
-
Daha Çok Göster
Ampute futbol Şampiyonlar ligi finali
Mac sonucu
Şahinbey Bld 3 legia Varşova 1
Şampiyon Şahinbey :alkıs: :alkıs:

Tebrikler takımımıza..Yenik duruma düştük ama maçı 3-1 kazandık.

Tebrikler 

-
Trajedi
-
Lavanta
-
Olur
Tamam sen puanlama sistemi averajları inceleme yap
Ben seni akşama doğru eklerim
-
Karabiber
-
-
-
erdalcagri50 askere gitti onun katılma şansı kalmadı onun yerine seni alalım mı yarışmaya
-
Asparagas
-
Nasılsın başkan 😂
Teşekkür ederim sen nasılsın
-
Ama nedense uykumu almış gibi dinç hissediyorum tuhafıma gitti var mıdır bilimsel açıklaması bunun
Mutlaka vardır , benim bilmediğim konu