Günaydın HS ailesi
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bana müsaade hayırlı geceler kalanlara gidenlere
-
Benim rakip pek aktif biri değil gibi. Sonradan gelip 3 puan almasın da ben de averajımı bozmayayım😃😃
İleriki haftalarda çok eğlenceli ve zevkli bir lig olacak gibi
-
UEFA Avrupa liginde mahalle takımı istemiyor artık . Hepsini o lige dolduracak. Şampiyonlar ligi ile Avrupa ligi arasındakı uçurumu kapatmak istiyor.
Zaten bizim üç büyüklerin yeri yok şampiyonlar liginde o kadar ön eleme oynamak istemiyorum ben 3 sınıf muamele yapılmakta
-
Zormuş o zaman. Güzel ama. Heyecanlı geçer. Başarılar şimdiden herkese.
Çok zaman harcadık bakalım katılımda eksik olmasında
-
Sinan ben bakacam birazdan. Ders çalışmayı bitireyim. Tahmin hazırlarım. Ya bu gece ya yarın sabah atarım🙂
Şimdiden eline emeğine sağlık
-
Ben yaptım 😃. Her seferinde averaj alır çıkarım. Sinan kaybettiğimiz maçta aldığımız averaj sayılır mı?
Yazıyor ya averaj almak için en iyi tahmini yapmak gerekli
-
Averaj onemli ama aynı puanda olursan önemli. Yani averaj dan daha önemli puan var o yüzden son gün tahmin yapmak mantıklı. Yada son 1 2gün.
Son güne kadar mesaj düzenleme serbest yani en son yazılan mesaj dikkate alıncak
-
Hayırlı akşamlar Eren
Aksiyonlar gelsin bakalım Temmuz’da
-
Şimdiden şike Bravo. Hemde âleni.

Son maçlarda bizde yönetim olarak yaparız bir şeyler
Kimse görmez tahmin filan rakibinin
-
Herkes birbiriyle kaç defa karşılacak ki?
İki kez ilk müsabaka en düşük Sıcaklık
İkinci müsabaka en yüksek fikstür olarak istasyon ları attım
Yarın akşam maç programı gelecek
-
Şaka maka son hafta mesela ben gruptan cıkmayı garantilemişim Whisper dayımın 1puana ihtiyahacı var. Ben şimdi en düşük sıcaklık tahminine 100yazmaz mıyım

Yıllar dır tv orada burada maç satıldı satacak
Olayına çok ama çok yakın olacak bizim site
Heyecan dolu günler

Bizde şike olmaz ama
-
Benim hedefim en az 30 puan ve 60 averaj
-
Whisper dayım ilk maçın benimle. Bence ikimizde aynı tahmini yazıp 1er puan alalım. Kimse üzülmesin. :'D
Sonra şike olmasın

-