Eline sağlık başkan. Bu formatla hava tahmin yarışmalarında yeni çağ başladı bence
Bu eser hepimizin sizlerinde emeği çok Mehmet’im yarışacak kimse olmasa olmazdı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEline sağlık başkan. Bu formatla hava tahmin yarışmalarında yeni çağ başladı bence
Bu eser hepimizin sizlerinde emeği çok Mehmet’im yarışacak kimse olmasa olmazdı
İmparator
B grubundan Judah Cohen gelse çıkamaz :olumlu:
Fena grup oldu yarışma kurallarını tekrardan toparlayıp yarın tek konu içinde yazıyorum
Gerekirse sesli anlatımda yaparım
Bjk şampiyonluğu sene başından beri hakketti . Sergen in her ne kadarda saçma hakem isyanları olsa da bileğinin hakkıyla aldı bjk. Gs şampiyon olsaydi hakemlerle ve beinsports sayesinde , fb şampiyon olsaydi bireysel yeteneklerle(bu sene 2 3 maç dışında taktiksel bir oyun yok) şampiyon olacaktı
Normalde yazmam bu konuda bir değerlendirme yapayım dedim.
Doğru söylüyorsun
Sinan hocam konuyu niye kapattın bir de konu kapandığına göre bana ne olacak yani ünvanıma ?
Konu açık
Kerkenez
Benimde için yer aldığım B grubu çok heyecan verici geldi nedeni şimdilik bu grupta olduğum için
Sıralamayı merak ediyorum
Bir kez yazıyorum daha yazmak yerine konuyu silerim
Kulüp başkanları veya üst düzey yönetici teknik direktör yanlış ve fanatik olarak açıklama yapabilir
Fakat sonuçta bunu futbolcular emek verdi , kimi sakatlık geçirip futbol hayatları bitebiliyor
Diyorum ki 42 hafta boyunca yetenekli veya yeteneksiz elinden gelen neyse oynayan ve bizlere son ana kadar heyecan yaratan tüm
Kulüp emekçilerini tebrik ediyorum aşçısı topçu tümümü
Ve tekrardan Şampiyon Beşiktaş ‘ı tebrik ediyorum
bizim burada kutlama var herkes disarda
Maalesef
Sonuçlar yarın açıklanacaktır
Beşiktaş ‘a hayırlı olsun