Ecm inşallah İstanbul'u kara boğar
Yok artık kar ‘a boğulmak kaç metre kar bekliyoruz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEcm inşallah İstanbul'u kara boğar
Yok artık kar ‘a boğulmak kaç metre kar bekliyoruz
İlk etapta veriler ve modeller İstanbul için en az 10 günlük zaman diliminde soğuk tarafta kalacağımızı gösteriyor
850 metre sıcaklığı max -14 girişi var
![]()
Mükemmel bir siklon oluştu.
Harika bir siklon
Daha Çok GösterDemirköy'de ki yağan kar çorlu, çerkezköy, saray'da yaşayan 500 bin kişiyi hiç ilgilendirmiyor patron.
Her sistemde artık çorlu saray arasi boşluk oluyor ??
Bknz kar yağışından önce trakya efsanesi ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sonuç ise Trakya kestanesi ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Haklısınız trakya için en güvenilir olanı yapalım biz sistem için tahmin süresini 3 saat gibi kullanalım
Trakya için 3 saat bile uzun vadeye giriyor
Hayırlı geceler herkese
Esenler Menderes mahallesi 2 sokak yanım
sinan abi güçlü sistem ayin kacinda heyecanlandik
Salih ben artık köşeye çekildim sistem tahmini yapmıyorum , varsa da bir güçlü polar atak zaten istikameti kırım üzerinden sevgiler saygılar ile gelebilir .
Bu yazı bir tahmin değildir
Arkadaşlar Semih hocamız hiç müsait değil ailesinde biraz sağlık sorunları var mutlaka bir şekilde cevap verir ,Ailesin ve sizleri düşünür .
Sinan abi yine biz boşlukta kalcaz galiba
Buna kesin bir yorum yapmak hiç hoş değil değerli hocalarımız cevap verirler .
Biz günlük neşemizi bulalım yeter.
Ecm güncellemesinden sonra canım pizza çekti ???
Sonra gerçekten yeriz pizzayı aman aman diyorum
Benim gözlerim ikinci salınımda potansiyelli bir sistem var demiştim ve ufak ufak model çıktılarından yer alıyor .
Açtığım konuyu çöp kutusuna taşıdım diğer tahminci hocalarımız daha net bilgiler verirler yakında ,
Kar haritası ne durumda
şimdilik 5 cm filan