Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
-
-
-
X bey bugün yayınladıgı vıdeosunda 15 20 gun onceden sıstem geliyor dıye ortalıgı yaygaraya verenler hakkında uzun uzadıya bır konusma yapmıs.cok begeniyorum bunyamın beyın tavrını
He NAOO yu eleştirmiş

-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
izleyin kopuş
-
Sinan Hocam kim ne derse desin küresel ısinma denen illetin en çok etkilediği ülkelerden biriyiz hatta en cok etkilenen ulke bile olabiliriz araştırmak lazım son yıllarda 2014 ,2018,2021(?) gibi kişlarin sıkliğı arttı normal bir kis yaşanmiyor artik ulkemizde pek maalesef
Evet haklısın gözle görünür veriler var bu konuda
-
Bu kıs güneşe doydum hocam :D
Benim kapak fotom bu sene hiç değişmedi
deniz kum güneş -
Şöyle bir kac şehrin diyagramina baktim da ekim nisan diyagrami gibi cidden bir ılikçi olarak ben bile şaşirdım bu kadarina
Aslında kimse tepki vermez olaya bahar geliyorsa gelsin modeller ümit vermesin hiç göstermesin yada biraz daha insancıl olsunlar o ne öyle -24 göster gösterme arkadaş gelmiyor işte .
-
-
GFS akşam güncellemesi sona ermiştir. Takip eden herkese teşekkürler...
Israrına ve eline sağlık bozmayın moralinizi biz daha önce neler kaçırdık neler sabah ola hayrola !
-
Zorla dizi izletilen erkekler gibisiniz hocam.?
12 saat ara ile bu kadar farklı çıkarsa ne beklenir benden şekerim düştü şekerli bir kahve içeyim kimsede yok işyerinde iş başa kaldı senaryo bakarız
-
-
Organ mafyası gibi tüm soğukları gene ABD aldı