Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Herkes iyice havaya girmiş. Selamun aleyküm. :coksıcak:
Bu akşam farklı çıkacak gibi
-
-
-
Endeksler aşırı negatif. Ay ortasına doğru nötre doğru çıkış var bakalım ne olacak.
Harun yanlış anlamazsan bunun herkesin anlayabilir halini yazabilir misin
Nötre doğru çıkış filan yazmışsın her halde anlamayan var dır
-
Bir güncellemede çökecek değil sistem ! Sancılı, sancılı takip edelim ya efsane olabilir ? Yada normal sistem .!
-
Bunu tam anlayanadım.?
Hocam çalışmalar bitince yazalım sonra madara oluruz
-
Sinan işimize gelme meselesi. Zaten ecm,eps,gefsin çoğu senaryoları da bunu bekliyordu. Bi daha o senaryolardan biri.
Seneye farklı olur , çalışmalarım devam ediyor

-
Sinan abi. Herkes büyük beklenti içerisine girmiş.
Ben sabah güncellemelerini dikkate alırım öğlen kahve yanında iyi oluyor
-
Model gayet tutarlı neyi beğenmiyorsunuz ? Sıcak taraftaysak devam hep aynı sonuç , soğuk tarafta olduğumuz zamanda hep soğuk sanki son 24 saatte kadar -16 iniyor da birden mi kayboluyor ! yada hep + 17 de veriyor da birden 24 saat kala -10 mu veriyor .. ?
-
Okadar büyük bir sistem beklentisi içinde olmayalım ozaman sinan abinin yazılarından anladigim normal bir sistem alicagiz
Birde normal sistem aniden gün sayılarını uzatabilir yani daha erken takip edelim bakalım 3 kıta' nın 2 . büyük çaplı soğuklar alacak bir ihtimal bize de belki!
-
sinan abi sistemin bize gelme sansi artti demi son yazdığın cumleye gore doğru mu anladim
Doğru anlamışsın
-
Ben beğendim güncellemeyi ayın 13 14 üne bir sistem alacağız inşallah. Emeğine sağlık Sinan hocam
Rica Ederim , İleri tarihli güncellemelerde daha iyisini görme ihtimali de var .
-