Doğu Avrupa Rusya daki derin ab
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sinan abi benim konum için ne olur ne beklentin var bende uykusuz kalıyımmı
Daha vakit var
CAN muhakkak açıklama edecek
-
Şu Avrupa yakası için demeniz o kadar mutlu edici ki sonunda bizim içinde kullanılıyor bu cümle

Kesin demedim bunuda unutmayalım
-
Ayın 26. dan 27 geceye geçişte uykusuz kalınabilir Avrupa yakası için
-
Şubat'ın ilk 10 günlük sürecinde endekslerin genel olarak negatif olma ısrarı sürüyor. İlk haftada bu sebepten dolayı Orta ve Batı Avrupa'ya bir sistem inebilir. Endekslerin ilk haftanın ardından nötr ve hafif pozitife meyletmesiyle biz soğuk tarafta kalabiliriz. Sistem alacaksak bu süreçte alacağız. Daha sonrasında ise endekslerin pozitif seyri olası. Bu da bize genellikle durgun ve yağışsız havalar olarak döner. Daha sonra yani Şubat'ın ikinci yarısından itibaren ise MJO ve Ao Nao endeksleri İskandinav yükseği oluşumunu olası görüyor. Bununla birlikte sağlam güçlü bir sistem alabiliriz. Şu anki verilere göre bu yorumu yaptım ancak Atmosferde durumlar Şubat ayında karman çorman olduğu için model takibi yapmakta da fayda var. Hiç beklemediğimiz anlarda sevindirecek sistemler de alabiliriz.
-
Kayıtlara geçen en düşük sıcaklık
Ağrı, Merkez, AĞRI -34,5 ölçülmüştür
-
-48 olacak mı
-
İç Anadolu da bekleriz reis biz üvey evlatmiyiz ??
Zaman kısıtlı olduğundan birden fazla bölgeleri değerlendirmem imkansız.
-
Bu hafta sonu bitmeden yeni bir konu planlıyorum .
-
Sinan abinin akustik sistemi yokmu oldu ?
Ocak ayın için de gelmeyecek bundan dolayı başarısızlık oldu dedim , Şubat ayına da gözlerimiz akşam fırsatım olursa
yazarım
-
Veriler çok ani değişim yapıyor ,sizlere bu akşam güzel olumlu bilgiler yazıcaktım olmadı gereksiz yere morelim bozuldu .
-
Bu arada ben de bugün havalarınsesi.com’un yeni üyesi oldum. Bu vesileyle herkese tüm yönetici, tahminci ve üyelere selamlarımı iletirim.
Hoş geldin
-
Sinan başkanım gfs trakyaya değil batı ve orta karadeniz iç kesimlerine veriyor ecm ise bize hangisi tutar sizce?
Trakya diyorum ben
-
Geceleri yıldız saymaya son sistemi 27 ocak itibaren bölge adına .
-