Aşama 7 geçiş var hem AO hemde NAO negatif olacak gibi :olumlu: ne kadar fırsatım varsa artık yazarım
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
MJO 6. AŞAMAYA GEÇİYOR ?
İngiltere İskandinav blokajı ! Sibirya Yüksek Basıncı modellerde meydana çıkar .
-
eline sağlık birde ben bakarım artık durum ne
-
Akşam vaktim olursa konudan yazarım acele yok
-
İşimiz cfs ye kaldıysak diyecek oldum ama sinyal sinyaldir
-
Yarışmaya katılım çok az ödülleri çekiliş ile mi verseydik diye düşünmeye başladım artık.
-
NAO negatif evrede ?
Bol yağışlı bir ay bizleri bekliyor.
AO negatif evrede ?
Negatif evre, soğuk havanın Orta Batı Birleşik Devletleri ve Batı Avrupa'ya girmesine izin verir, Ve yine yağışlı sistemler alırız.
Bize lazım olanda AO'nun pozitif evresi biraz kafasını yukarı kaldırsa düz mantık iyi bir sistem yakalama şansımız var AO da zaten pozitife doğru yükseliş gösteriyor bizde 850 pha da -8 soğuk salınımı görüyoruz.
AO Şubat ilk hafta dan sonra çok iyi konuma gelebilir .
Müsait olduğum kadarı ila eklemelerim gelecek madem öğrenici bir özelliklere sahipseniz ve okumayı seviyorsanız basit olarak anlatmaya özen ve gayret içinde devam.
Bu yazdıklarım sizlere sadece ip ucu asla ve asla tek başlarına efsane ve büyük sistem habercisi tahmini olmaz olamaz .!
-
Bu sistem için verdiğin emekler için çok teşekkür ederim, ayrıca tekrardan tebrik ederim seni .
-
Günceldir.
Ödüllü yarışmaya katılmayı unutmayalım
-
Tek ve gerçek Efsane-Semih Burada aramızda
-
Günceldir.
Ödüllü yarışmaya katılmayı unutmayalım
-
Sistem tahmin ettiğim şekilde gelirse , kademe kademe sistemler silsile olacak diye tahminim var.

-
SnowBall13 beklediğimiz sistemin oluşum emareleri
-
Uzun vadeye göre %19 ihtimal gayet iyi Sinan abi

Sistemin modellere yansımasını bekleme zamanı
-
sistem yaşarken sistem takibi ile sistem beklemek
The content cannot be displayed because it is no longer available.