Halen iş yerindeyim tabloda eksik üyemiz vardı ekledim -FARUK- sıralamaya dokunmadım haftaya düzenleme olur
Sinan tarafından yazılan gönderiler
-
-
SIRALAMA NİCK PUAN 1 EmreKaya 84 2 Yogunkartipi 82 3 Angora 68 4 Furkan K. 68 5 >>>WinteR<<< 63 6 Eren 62 7 ismail1903 58 8 Afyon_03 50 9 MEHMET73 50 10 Karkolik08 50 11 Zonguldakli67 44 12 Muhammed Ali 44 13 ombagci 42 14 Çağrı Erdal 42 15 @55karlıgünler 40 16 Izlanda 38 17 Sahutt 32 18 Karlakurek 26 19 Lapalapakar 26 20 ardakvs1903 25 21 Sistemci7 24 22 Ömer 24 23 Tahminsurmene 14 24 TC.Army 11 25 93 harbi 1 26 -FARUK- 62 -
Seyirlik olarak güzel ilk sistem nazar boncuğumuz olsun
-
O şans işi işte hocam dün kar görmek için camdan ayrılmadım görmedim soğuk giriyo yağış çıkıyo, yağış giriyo soğuk yok 6 ocak 17deki gibi soğukla yağışın çakıştığı sistem daha zor gelir belki sizin beklediğiniz sistemde ama onuda modeller görmüyor

Kısmet bakalım
-
Cephe yağışını neden sevmemeliyiz dün gördük her yer saf kar bura sulu kar her yer bembeyaz bura arabalarda bile kar yok. Bugün ve yarın, sağlam dek vurucak
Cephe yağışı soğukla birleşemedi sorun bu
-
abi bu sistem için ne dersin esenler de sabaha kadar beklemeye değermi yoksa uyuyalımmı
Admini dinleyin yada model takibi yapın bu gece
-
sinan bey akustik gelsede manyak olsak kar görmekten
İnşaALLAH diyorum
Çıldıralım artık manyak olalım fena olalım haliç donsun artık kesmez bizi 130 km rüzgar olsun
Gelsin akustik oda daha modellere yansımadı oturmadı elimizde o kaldı Akustik
-
Bu sistemi modellerde görünce Marmara adına İstanbul kar yağışı olarak hiç sevmemiştim yağmur olarak çok cazip gelmişti bana bu sistem için uzak yakın modellerde bile sadece takip edelim yazmıştım bu yüzden sevmemiştim bundan sonra ne olur ancak yaşamak gerekli üzülen arkadaşlarımızı çok iyi anlıyorum elden gelen bir şey yok sizinle birlikte bende üzüldüm
-
Bana radar hafiften güneylerden kütleler azalıyor gibi geldi inşallah yanlış görüyorumdur ama
Onlar gider kuzey den gelenler bizim için önemli artık
-
Sinan sizde esenlerde yaşıyordunuz sanırım. ne olcak bu hal başkan ya
20 dakika ya başlarız
-
-
hayırdır hocam bir sıkıntı yok inşallah
Enerji toplamak için biraz dışarıya bakayım
-
Ben bir saat mola veriyorum
-
Sıkı durun düşünüyoruz
-
Yönetim olarak dedik sistem zamanı kar zamanı kimsenin kalbini kırmayalım diye yanlış mı düşündük acaba