trabzon bu geceyi ve yarin geceyi arastirabilirmisiniz reisler yomra rakim 400 gectigimiz gece kar yagdi ve tuttu sabah eridi Umutluyum o yuzdwn
KaRdes61 tarafından yazılan gönderiler
-
-
reisler trabzon rakim 400 dunden dahami soguk olacak bu gece bilgi verirmisiniz gece4 den sonra kar tuttu sabah eridi bu gece icin bil alabilirmiyim
-
kar yağıyor ama tutmuyor reisler ağlıcam yomradan selam

-
fevzi reis guncel bilgilerle bizim yer icin degerlendirme yaparmisin yomra kömürcü
-
Fevzi reis bu gecedwn efsane umutluyum koyde pinekliyorum bugun yanliz basima gecirdigim 2.gun olacak Insallah bu gece zincirler kirilir ne diyosun ?
-
trabzonyomra rakım 400 son bi değerlwnsieme alabiliemiyim karla karışık yağıyor şuan isranbula yağıyo bizede yağsınAllahımmm
-
burda karlakarisik yagdi ama kar yok

-
reis şuan sulama kar atıyor varmı bi gelişme Bu kara dönerse varyaaa Allah derim trabzon yomra
-
Şuan bizim köyde (trabzo yomra) efsane sis var reis bunun sonu hayra alametmidir acep
-
Burda lapa lapa kar başladı demek isterdim ama sabahtan beri şakır şakır yağmur var ?
-
Icon son güncelleme trabzon yomra 6 km içeriye önümüzdeki 5 gün için 30 cm kar verdi (Kısaca bizim köy) sevinçten çıldırıyımmmı yoksa zçıldırtmayamı çalışıyolar Allah sabır ver
-
İlçelerden haber gelmeye başladı
Darısı trabzonun başına
-
Siz köye çıkın ben yağacağını söyleyebilirim size yağmazsa kızmak yok =D allahın işi tabiki ama dp değerleride uygun duruyor 700hpa dikey hareket zayıf gibi ama bakalım veriler birbirini nötrlüyor gibi resmen siz çıkın güzel güzel sobanızı yakın miss gibi tadını çıkarın bu havanın kar görseniz de görmeseniz de
Maçkaya değilde özdile biraz yakın sahilden 7 km içerde 400 metre yukarda reis Soba
ve kar Şu üçlüyü yakalasak harika olacak ?? -
Hava karardığında sıcaklık düşüşleri daha iyi olacaktır
Tokatta kar gece saatlerinde başlar diye düşünüyorum akşam saatlerinden itibaren sıcaklıkta hızlı düşüş olacaktır
Son gelişmelere göre yomra 400 rakımda 850hpada -4 girişi olacak bu da normal şartlarda yeterli değil eğer kky de olsa görmek istiyorum derseniz çıkabilirsiniz 200 300m daha yukarı çıkabilirseniz çok daha iyi olur sizin için 600 700mye ama 400 rakımda kalacaksanız ve illa kky de olsa görmek istiyorum derseniz çıkabilirsiniz yani sizin kararınız kky de yağmayabilir kar da yağabilir sürprize açık görüyorum her türlü ama bana kalırsa çıkın sistemi daha güzel yaşayın dağlarda kar görürsünüz en azından oraya yağmazsada açıklayıcı olmadıysa söyleyin tekrar ince detayına kadar inceleyip yazacağım sırf yomra 400 rakım için detaylı inceleme yapacağım =D
Çok saol reis yordum senide kusura bakma rakımım sabit köye çıkıp bekliyeceğim inat ettim İnşallah yağacak detayiı bilgiyide isterim vallaha çok iyi olur :D?
-
reisler sizi çok darladım biliyorum son kez trabxon için yoruö yaparmısınız ona göre köye çıkacam yomra rakım 400 Kar ihtimali ufakta olsa varsa bilgilendirirmisiniz