Sonrasını takip ediyoruz ya onu dedim
Hmm bende o tarihdeki sistemlerin geleceğini sandım sağol hocam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSonrasını takip ediyoruz ya onu dedim
Hmm bende o tarihdeki sistemlerin geleceğini sandım sağol hocam
Hocam 15 16 17 de sistem gelecek diyorsunuz da o tarihlerde hava ısınıyor 12 dercelere çıkıyor nasıl gelecek anlamadm valla 5 günde ne değişecek cevaplarsaniz sevinirim konu kapalı olunca buraya yazdim
Eline sağlık.
Hocam hiç sesiniz çıkmıyor bu gün bir konu açda keyfimiz yerine gelsin bu sistem bize yaramadı iç bölgeler olarak
Elline sağlık hocam peki varmı başka sistem Şubat ayinda
Şimdi ay ortası gözüken sistem denemeleri başarılı olacak mı ?
Bence olamayacak kutupta ısınma var evet ancak hemen toparlıyor buda 2018 benzeri görüntüler çıkarabilir veya hiç salınım olmaz.
Sizi kıyılara karda beklemiyordunuz ama
Açıklama çok kolay Ocak ayının belgesi her gün paylaşım edelim dedim bende
Ocak ayının son günleri ve Şubat bir iki günde modellerde sıkıcı görüntüler görmemiz doğal .
Hmm hani senin sistem mi görecektik 25 Ocak gibi hocam bı sıkıntı mı var
Veriler NAO Durumu gösteriyor. Bundan sonra böyle yapmak lazım öyle anladık .
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Açıklarmısın hocam iyimi kötü mü
Arkadaş bilimin ortasından konuşmuş. Adam gördüğünü yaziyor. Sistemin gelmeme nedenini de yazmış. Şubatın ortası da diyebilir hiç yok da yazabilir. Hoca mı suçlu sistem gelmiyor diye?
Ben Burak hocayı burda tanimadm çoktandır takip ediyorum başka forumdan buraya geldi bende onun arkasından geldim ellestirmiyorum sadece dediğim şu ay ortasida sistem geliyor dersiniz oda olmaz kişi kapatırız bu yoksa ben hocamıza güveniyorum
Zaten gelen sistem yok hocam hangisi geldide buda gelsin sen şimdi dersin umutlar şubat ortasina kaldi
Diyagramlar da bu görüntüler de 10 sene önce %30 gördüysek kar ihtimalini, 15 gün kala heyecan yaparken şimdi yazdığımız tarihler de %20-30 oran içerisinde kar beklenirken tereddüt ediyoruz.Bunun sebebi şu;
Dikkat ederseniz birkaç gündür modeller bi %40 kar gösterirken birden %15-5 derken ihtimal kayboluyor.Üzerimize gelen Yüksek basınç hakimiyeti bu sene malesef küresel ısınmanında etkisiyle atlantik üzerinde oluşan ab etkileri ve cezayir civarına sıkışan alçak basınç ile bize yöneliyor ve gelmesi muhtemel sistemler ardından yok oluyor.Belirttiğim tarihte 24-25 gibi güçlü bir salınım beklentim var bu şuan da yarı yarıya kafkaslarla eşit ancak ülkemize gelirse bu senenin iddaalı sistemi olacaktır, temennim ülkemiz adına hayırlı bir sistem olması artık yağış ve mümkünse Kar yağışı zaruri bir hal almıştır ilerisi için.
herkese iyi haftalar dilerim.
Gelirse sadece Karadeniz sahiline yarar hocam diğer yerler kuru soğuk olur
KAR’a göründü
Kesin mi hocam ne zmn peki 🤣
Acilen bu kışın bitmesi lazım hiç veri bizim lehimize değil
Tabikide
Hocam gfs olsa neysede ecmde pek degişim olmaz diye biliyorum
İşine baksınlar
Değişirmi diyorsun üstad
ECMWF 1-10 Ocak Arası🤮🤮
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Yani sistem felan beklemeyin diyor demi