Hmm hadi inşallah hocam
Sercan 42 42 tarafından yazılan gönderiler
-
-
İç Anadolu’ya gelen sistemlerin %80’i kar yapar bu zamanda . Yüksek kesimler için değil, hocamızın bahsettiği öyle kıyılara efsane diyebileceğimiz bir kar beklemediğini söylüyor sadece.
Adam sistem beklemiyorki sistem yok diyor
-
Umutsuz olmaya gerek yok. Ocak ayının ilk yarısı özelinde , efsane potansiyelli bir sistem beklemediğimi söyledim sadece. Devamında neden olmasın ?
Vade yaklaştıkça detayları inceleyeceğiz. Teşekkür ederimPeki bunu sadece İstanbul için mi söylüyorsun yoksa ülke geneli için mi mesela ben iç Anadolu'da yaşıyorum kar yok mu şimdi Ocak ayında yada ilk yarısında
-
Peki sen şimdi Sinan hocanin beklediği sistemin gelmeyecegini mi söylüyorsun
-
Teşekkür ederim. Bilimsel veriler ışığında "henüz" yok diyebilirim. Tabii bu verilerle en net 20 ocak tarihine kadar olan süreci yorumlayabiliyoruz ki o bile yüksek oranda tutarsızlık içeriyor. Hissiyat olarak soruyorsanız bu sene de devasa çapta bir sistem veya sistemler silsilesi beklemiyorum ama
Önümüzdeki süreci Ocak ayının ortasından itibaren yorumlamaya başlarız.O zmn kışı kapatalım ne kar bıraktin ne soğuk
-
2018 e benziyor

Yani kötü mü
-
Allah razı olsun teşekkür ederim hepinize 😘
-
Sahutt Sercan 42 42 Doğum gününüz kutlu olsun nice güzel yaşlara inşaallah 🤲
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Allah razı olsun
-
15 e kadar vitesi boşa takın.14 şubat civarı bir düşüş söz konusu olacak umarım artık kar görürüz.La nina seneleri daha heyecanlı oluyor diğer türlü bu kadar yağış alıp kar yoksa zaten sebebi sıcaklık.Nino senelerindense el nina olsun
Valla 15 kadar sistem yoksa kiş bitmiştir
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ben ne yapacam Avrupa'yı ülkem kan rengine dönmüş benim ülkem mavi olmayınca beni ilgilendirmez dünya
-
Arkadaşlar bu arada 18 inden itibaren kuvvetli negatif faz ile sıcak döneme geçeceğiz.Isınma sonrası 23-24 ocağı takip edin
Hiç çıkmadıkı sıcak dönemden hocam
-
Blokaj kokusu var negatif faz aşırıya kaçarsa üzülürüz o yüzden bi avrupa ardından kutup atağı ile aşırı soğukların rotası biz olabiliriz
Sistem almamız olasılığı yüzde kaç hocam
-
Oh be sonunda sistem geliyor

Tarih peki hocam
-
Şuan da modellere yansımasını beklediğim soğuğu resmen ince hesaplarla kaybediyoruz.Beyler ılık tarafta kaldık şaka gibi aralık başında avrasyaya oturan sibirya kökenli soğuklara bak hem de daha aralık girişindeyken.iyi bir sinoptik ile yer seviyesi ülkemizde buz kesebilirdi yine ince hesaplarla kaçırıyoruz..Kuzeyimiz de soğukluk rekor haberleri gelebilir daha kışın ennn başında..
Hocam iç bölgelerde durum ne Aralık ayinda
-
Evet 1 mart itibari ile beklentim olabilir şubatı kapadım kendimce.Gelecek olan sistem marta kaydı
Nasıl yani hocam iç ve doğu bölglere kar yagmayacakmi yani ben mi yanlış anladim