Hocam şubat nasil gözüküyor bu sistem gibi gelirmi yine
Sercan 42 42 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Soğuk ve karlı.
İnşallah hocam

-
21 gece gelecek gibi duruyor.yada 22 sinde.ortta kuvvette sistem.
Hocam kusura bakmayın cvblarsaniz sevinirim iç Anadolu nasil etkilenir çiftciyimde yağış ve kar durumunu merak ediyorum saygilar
-
Unutmadan Subat ayı eğer beklediğim gibi olursa ki o yonde de güçlü emareler var hafızalardan silinmeyecek bir ay olabilir.
---Sibirya---
Senin ben varyaaaaaa hocam taaaa o bu yazıyı yazan parmaklarına kurban olayım bu ne güzel bi haber canını yerim 😁😁😁
-
Bu arada arkadaşlar sizlerle daha çok zaman geçirmeye çalışıyorum bazı durumlarımdan dolayı son senem tahmin işlerini bırakıyorum son kış dönemim umarım iyi kapanış olur..
Son dönemi aktif geçirmek istiyorum inşallah..
Hayırlı geceler
Bu olmadı be hocamm siz giderseniz bende giderim
-
önce Aralık dı sonra ocak oldu şimdide şubat oludu sonrası zaten yaz
-
Konu açmayacağım son verilere baktım 3 sistem var..Her sistem sonraki için güç kazandırıyor..Bu arada sistemin mak.gücü -16 850 ile olacak..buradan ortalama sahil kesimi bile -10 ları yakalayacak bir sistemden bahsediyorum..Bu şuan ki veriler ışığında böyle yine bilgi vermeye devam edeceğim ocak 2.yarısına uykusuz girebiliriz model takibinden dolayı.Şuan için çıkan çıktılara çok inanmayın 180 saat sonrası farklı olacak
inşallah hocam artk gına geldi bu havalardan
-
5 Ocak tarihine kadar kar birikimi
Tek rakibimiz Alaska

Sıcaklık olmasın o bi bk bakalm
-
hoşbuldum hocam gayet açıklayıcı oldu tskrler takipteyiz hocam selamlar
-
Benim için yıl başı 31 aralık 1 ocak
kar olacak ki yılbaşı kar var diyebileyim..Ocak ilk haftası içerisinde bir salınım gözüküyor..Takibe değer bir salınım 2 güne netleşir Avrupa atağı olabilir en başından beri söylüyorum ama avrupaya bırakmamak için de takip etmek lazım kuzeybatı kesimlerimizi de yine de etkileyebilirHmm anladm hocam sizi 7 veya 8 yıldır takip ediyorum başka forumdan sizin arkanızdan geldim ocak ayı nasıl gözüküyor yağış ve sıcaklık açısından bu sadece İstanbul için değil ülke geneli için diyorum hangi bölgeler Şanslı sizce tskr şimdiden
-
Yılbaşında yok
Ama akşam o tarihlerde sistem var dediniz hocam
-
Peki hocam sırası değil ama ocak ayı sıcak ve kurak mi geçecek bir ipucu verseniz
-
hayırlı sabahlar canlar
-
Daha Çok Göster
Bu blog içinde usta ve emektar üyelerimize konu açma hakkı verilmiştir açılan konular bizler tarafından incelemeye alınacak ve onay verilecek neden biz onay verme kararı verdik ? Sonuçta bu bir tahmin fakat tahmin içinde geçerli veriler olması gerekli, açılan konu bizler tarafından eksikliği giderilene kadar onayda bekleyecek ve açan üyemize özel mesaj ile neden onay almadığı bildirilecek !
Bu konuyu da biraz inceledim sallama konusuna dönmüş tüm değerli üyelerimiz bir şey açıklama yapıyor hep yukarıda eski sayfada kalıyor .
Usta ve Emektar üye olmayan üyelerimizde bölge konularında il konularında biraz bilgi paylaşımı yaparsa üyelik dereceleri artar .
Bizler ne karar ve uygulama yapıyorsak siz değerli üye ve takipçilerimiz için ....
Ekleme olarak şimdi konu açmak isteyen olursa özel mesaj ile bize ulaşabilir.
Aynen hocam sizden ricam acemiler yapmasın tahmin
-
Ne Ocak ayı buz gibimi

Yaw arkadaş sen cfsye bakım mileti niye heveslendiriyon daha acemi uyesin ne anlarsın bu işlerden bi bk ecmye 3 aylık tahminin paylaşmış bi bak türkiye ne halde Aralık ocak şubat ne soğuk var ne yağış gelmişin burda millete cfsyle iş öğreniyorsun sen hiç tahmin yapma bence mileti heveslendirip yükseltme son bu millet sana demediğini bırakmaz demedi deme