Keyser sozee sen 21. Kişi olarak sağda solda takıl bakalım, kalabalık yapma
Elline koluna sağlık üstad
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKeyser sozee sen 21. Kişi olarak sağda solda takıl bakalım, kalabalık yapma
Elline koluna sağlık üstad
27 aralıkta modellerde haa 😎😎
Sinan bey şunada bi el at
İlk dikkat edilmesi gereken tarihler yılbaşı civarıydı ancak şimdi dikkat edilmesi gereken başka bir tarih daha belirlendi
Yani yıl başı sistem var ayrıyeten bir sistem daha var ben öyle anladım doğrumu hocam
Dediğim gibi kopyala yapıştır. 2017
Peki İstanbul için mi geçerli yoksa ülke geneli icinmi
Sisitem evet 😅
Heyecandan hocam
Hocam bünyamin sürmeli de sizin tarihde sistem bekliyor kuvvetli bir sisitem diyor
16-17 mini sistemden sonra, uzun süreli bir yüksek basınç dönemi tekrar ülkemizde hakim olacak gibi duruyor. özellikle ay sonu ve yılbaşına doğru herhangi bir hareketlilik şu an için gözükmüyor. Belki 15 ocağa doğru tekrar bir sistem belirebilir, gücünü şimdiden kestirme şansımız yok.
Ben bunun yüzünden siteye girmek istemiyorum biri bu konuya el atsın artık
Aşırı doğulu arkadaşlar, bize bu sistemden ekmek çıkmaz. Yağışlar da gittikçe azalma eğiliminde.
Şunu bi kadro dışı bırakın Allah aşkina
Bugünkü verilere göre 10 aralık'tan önce herhangi bir soğuk karakterli sistem gözükmemektedir. Batıda trakya'da Ege kıyıları , Batı Akdeniz kıyıları gibi yağmurlar söz konusu olabilir . bunun dışında kayda değer bir yağış da gözükmüyor.
Seni postalamak iyi olucak
Gfs öğlen güncellemesi pek bir umut vermedi. Çok güçlü bir basınç hakimiyeti, ardından ılıman bir hava. Aralık ayında bizi bekliyor olacak.
Allahım yaratıyorsun bari takip et
Allah razı olsun teşekkür ederim hepinize 😘
Sahutt Sercan 42 42 Doğum gününüz kutlu olsun nice güzel yaşlara inşaallah 🤲
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Allah razı olsun
Mayıs ayının büyük bir kısmını mevsim normalleri altında geçireceğiz.
Yagış peki hocam
Daha Çok GösterGeç kaldık hepsini de atalım
Gfs toplam yağış
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
26 NİSAN
ECMWF
AKŞAM GÜNCELLEMESİ
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
ECMWF toplam yağış
Elline koluna sağlık teşekkürler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Toplam yağış istiyorsunuz sanırım buyurun
Teşekkürler evet ne kadar yağış beklendiğini göre bilmek için her paylaşımda yapılırsa daha güzel olur tabiki ücretsiz se saygilar