Çok şükür hissiyat olarak iyiyim.Tedavim devam ediyor.Kemoterapi kombinleri ile.
Allah razı olsun eksik olmayın..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇok şükür hissiyat olarak iyiyim.Tedavim devam ediyor.Kemoterapi kombinleri ile.
Allah razı olsun eksik olmayın..
İyiki kardeş takım he.Bide olmasa ne olacak.Bu sezon varya bütün takımlar bize gelince ölesiye saldırdılar ya.
mustafa28 bu arada 1 aydır hastanede yatıyorum.Lösemi tanısı koyuldu.Tebrikleşemedik abi.
ŞAMPİYON TRABZONSPOR.. :yumruk:
Control senaryosu gerçekleşirse hocam tutunma yapışma değilde efsane olur..
Hocam Çekmeköyde 30+cm oldu tabi kıyılarda olacaktı bu kalınlıkki o zaman tam bir baba sistem derdim ![]()
Azorun üzerimize yatıp bütün ayı kapama ihtimali bir hayli yüksek..(İstanbul)
Zaten klasik tecrübe ile sabittir.İyi bir sistem yaşandıktan sonra Şubatta daha iyisi gelecek denir olmadı martta denir.Ama o kış birdaha kuvvetli bir sistem gelmez ve kış biter.
Kafayı yedim ya. :@ Sabaha kadar penaltı atsa baka kaçıracaktı herhalde.Neyseki kredimiz var.
Hocam başınız sağolsun.Rabbim geride kalanlarına sabır versin.
Efsane-Semih hocam nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyor.Sağlığınız yerindemi?
Hareketli dönem yaklaşıyor gibi.Sizin bir tarih oluştumu kafanızda?
Hocam önümüzdeki maçlara bakalım.Yeni tarih ne zaman 16-18 Ocak diyebilirmiyiz?
Aslında çokta kötü değil.Bu verilere göre ayın 16 17 si gibi sistem emareleri çıkartılabilir..
THE_AZOR iyide hocam ens 360. Saat modeli 192. Saat.Ens müthiş bu arada.
Tam Efsane-Semih hocanın verdiği tarih.
Bu sistem eğer gelirse sibiryadanmı gelmiş olacak peki
İşte asıl soruda bu.Çok net olmamak ile birlikte şu an için sibiryanın desteğini ve arktik soğuğunun sibiryayı dolaşma görüntüleri var.Bu sebepten hocalar uzmanlar bekleyişte bu denli güçlü soğuklar güney enlemlere inerken modellerin aklını alır.Vadenin çok daha kısalması gerekir.
Fevzi Burak tabikide hocam söylediğiniz gibi eskiden -8 kıyılara yetiyordu ancak son yıllarda çok sınırda kalıyor -10da bile içimiz rahat değil 850hpa da.-5e zaten sakın kimse bel bağlamasın dediğiniz gibi.Ancak Efsane-Semih hocanın söylediği şartlara yakın en azından sibirya kökenli bir soğuk olursa yetebilir manasında söyledim..
Doğudan gelen canavar ile müthiş yer seviyesi.Yani 850 hpa ile deniz seviyesinin arasındaki sıcaklık farkının yağışlı günlerde bile 5 derecelere düşmesi.Kısacası kaliteli soğuk 850 hpa da -5 olduğunda dahi kıyılarda kar görülür ![]()
Zonal rüzgar diagramı yükselince (güçlenince) kutup girdabı güçlü demektir ve güney enlemlere soğuk akışı ihtimali düşüktür.Zayıflayınca soğuk kaçağı bekleyebiliriz.Yani hala yanlış anlatıyorsun.
Neyse yinede bi emek sarfetmişsin eline sağlık ![]()