Deklerin azami güce ulaştığı tam vakit
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
dogu marmaranin gfs gibi soguk cekirdek balkanlarda asili kaldigi ve kirpildigi surece o yagis haritasindaki karlara bakmaksizin soguk sikintisi artar. ecm gibi oldu mu da yagisi azaltir. bu sebeple gem senaryosu en optimal olani olur
Hiç kar örtüsü vermez mi Kocaelideyim rakımım 70-75
-

gfs kadar batida kalmasi da sikinti ecm kadar doguda kalmasi da. ikisinin ortasi bir senaryo gerceklesirse tadindan yenmez.
Hocam yine güzel kar vermiş doğu Marmaraya ama
-
Sahutt 500hPa haritalarını da atabilir misin?
Ben sana sadece şunu göstereyim yeterli
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İşte bizde bu değişimlere bakıyorduk bu akşam 24. Saate bile 2 model arasında fark var
Hocam 96 saate kadar kötü ilerledi demişsiniz sonrasında iyi geldiğini onaylamışsınız görmedim mesajınızı kusura kalmayın
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bu model sence iyi mi buraya kadar. İskandinav balık gibi yatmış soğukların iniş yapacağı yere. Batıdan azor bastırıyor.azor altında siklonlar kulaç atıyor. 96 saaten sonra veriler modeller bambaşka hal aldı.The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tebrik edeceğiniz yere laf sokmaya açık aramaya çalışıyorsunuz. Bu sistemi ben size yılbaşında söyledim neyse siz bundan da anlamazsınız iyi akşamlar
Hocam kusura bakmayın ama sistem daha iyi hal almış
-
GFS öğle Doğu Marmaraya aralıksız 2 gün yoğun kar verdi
Tutma olmaz gibi ama yinede size sormak lazım
-
Özelikle 180 saat sonrası çok iyi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam yağsa da tutmaz - 8 var o yüzden aşırı mutlu değil normal mutlu oluyorum
-
Eline sağlık çıkmaza girdi zaten gfs
GFS bize düşman mı çıkmaza girecek 😅
-
Bahsettigin gibi ise kar olur tabiki -26 kadar sınırı var. -26 altı sulu kar kky olur tabiki konumuna göre değişir yine rakım olarak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Her kış birileri kafamı karıştırmak zorunda yani.
-
Vade yaklaştıkça bakarız işin içinde siklon var yağışı bol ama sıcak cinsten
Allah Allah - 8 giriyor 500 hpada - 30 var kar nasıl olmuyor yahu ben cevabı alamadım hala abi.😅😅 Bazıları kafamı çok karıştırıyor.
-
Sibirya direk kendi geliyor sanırım
Hocam 4-6 şubatta - 8 giriyor 500 hpada iyi ama bir şeyden dolayı kar olmaz diyorlar benimde kafam karıştı İstanbul gibi yerlere kar verdi mi?
-
1 tatlı kaşığı salçalı sos yedim direkt midemi yaktı. Kendimden nefret ediyorum 🙂
-
2018 yılından beri meteorolojik forumlardayım bu sene havalar sağolsun ilkdefa forumda takılmaktan bu kadar az keyif alıyorum. Abi hiç bir şey yok ki 2-3 haftadır bomboşuz. Kar adına gram bir şey yok bildiğin nisanda da yaşanması mümkün sıradan soğuklarla devam ediyoruz forumda hem aktiflik azalıyor hemde atmosfer aşıklarının canı sıkılıyor. Yahu yetti da bir şeyler olsun artık bu kadarıda ayıp hocam ya