İyi öğlenler, uzun zamandır yoktum. Tekrardan yanınızdayım, hem havanın durgun olması hem uzun süre çalışmam sebebiyle yorgun olmam. Hemde biraz üşengeçlik yaşadığım için foruma uğrayamıyordum.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Allah korusun,ne biçim cümle o?
Geçmiş olsun Yusuf,tez şifa inşaallah
Sağolasın ama sanırsam beyin damarlarımda ağrı var bir yol yürüdüm beyin damarlarım bir süre tık tık attı attıkça keskin bir ağrı hissettim
-
Kafamı kessem baş ağrım geçer herhalde..
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Şimdi nasıl girdin
Yav Sinan abi sitenin görünümünü mü değiştirirsin ne yaparsın profilime tıklayınca geç açılıyor stres oluyorum bir çözüm getirsen şuna
-
O adamla hiç iletişimim olmamasına rağmen benimde içim cız etti nedense
-
Başları sağolsun
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
-
Ulliminati örgütü hiç konuşulmuyor. Çoğu şeyin arkasında onlar oluyor, YPG PKK hikaye
-
Günaydın taksimdeki bombalı saldırıyı lanetliyorum
-
Ara tatil sebebiyle izin yapacağım 1 hafta yatıyorum
Bir süreliğine aktif olurum sizi özledim yahu..
-
abi içerideki bir nesneden korkuyor olabilir
Aklıma inleri cinleri getirdin bu gece nasıl uyuyacağım 😆
-
4 aylık muhabbet kuşumuzu kafesten çıkarınca kafesine geri dönüyor sebebi nedir?
1 dakika bile sürmeden hemen kafese konuyor giriyor içeriye
-
Profildeki yakışıklı ben olmalıydım
Her neyse işler güçler nasıl? Gfs çok iyi çıkmış..