Foruma kılıç emojisi getirin sitedeki reklamları bakıp size para kazandırmak amacıyla saatlerce sitede dolaşacağım.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
selamlar arkadaslar geceniz hayirlara vesile olsun size oglumu takdim edeyim...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Eve gelip çalacağım onu😂
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bırak yağışı bulutluluk konusunda da sıkıntı var, 2 gündür sistemin içindeyiz, tüm gün hava açık oldu serin havadan da bir şey anlaşılmıyor. Önceki serin havada da aynıydı 3 günlük sistemdi 2 günü hava açık oldu bir tek 3. Günü yağışlı geçti
-
Öcü oldum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Beni merak etmeyin, staja başladım o yüzden fazla uğruyamıyorum, akşam vaktim oluyor ama çok yorgun olduğumdan yemekten 1 saat sonra uyuyorum günü böyle atlatıyorum. Yarın evdeyim.
-
Evet 3-4 ekimde serinliyoruz, 7-8 ekimde çok daha serin hava gelebilir.
-
Kış yağmuru var dışarıda ve hava soğuk çok özlemişim öyle mutluyum ki şuan
-
Pubg mobil ıdım: 51227281542
Beni ekler misiniz?
-
Bir sorum var, üşüyünce mutlu hisseden manyak tek ben miyim? 😂😂
-
1-2 saat önce +8 girişi olduğunda nasıl hava üşütmeye başladı şahit oldunuz 🙃🙃
-
Nem fırladı gitti yine Allah yardımcımız olsun
Yav sanki yaz ortasına yeni geldik, bitti bir şey kalmadı size de.
-
Burada da tahminimce bir kaç saate serinleme başlar.
-
Vay be mevsimler ne çabuk geçiyor koca 3 yaz ay'ını geride bıraktık ve öğleden sonra yaz a güle güle diyoruz..
-
CAN usta derki,
Bu istanbul siklonunu arada veriyor, böyle bişey olursa

Bişeyler olacağı kesin gerçi, oldukça soğuk bir dalga geliyor.Bizim denizler baya sıcak.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Neden kendisi gelip açıklamıyor?