Rüzgarda püfür püfür
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bazen sunucu kendini korumaya alıyor (saldırı)
Bazen güncellem ler oluyor.
Bu ara sık olmaya başladı dikkat çeker oldu.
Her zaman olan bir şey değil
Hayırdır kim saldırıyor bizim foruma. 🤔
-
Arada böyle şeyler oluyor Oğuzhan, güncelleme, bakım vsvs
Sorması ayıptır, ama sitede ne gibi sorunlar var?
-
İyi şimdilik
Mutabık oldular.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
+8 giriş yaptı..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ama sonuçta 20 derecenin altında olan sıcaklık sonbahar sıcaklığıdır.
-
Kaynak verebilir misin ?
Bence üşümek öznel bir durum
Babamın ağzından çok duydum.
-
kısa kolla gezerim o havada, hafiften üşütür en sevdiğim
Bilimsel olarak 20 derecenin altında olan bir sıcaklık insanı üşütmek için yeterlidir.
-
15 in altına dusmedikce sonbahar geldi demem
O sıcaklığı Kasımda anca bulursun sonbaharın 3 te ikisini bitirdin ne yaptın böyle.
-
Gece vakti kısa kolluyla 7 Eylül gecesi dışarı çıkamazsın Türkiyedeki sıcaklıklar..
İstanbulda 18 19 derece civarında
Efsane ya..
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ❤️
Sigara içmeseydi, daha fazla yaşardı..
-
rahat olun sezonun ilk kar yağışı geliyor daglara
Gem gibi gelsin istiyorum..
-
Sabah ola hayrola sıcak çıktı seziyorum
Yaz aylarında görülebilecek basit serinlik vermiş o kadar, serinlemenin süresinide kısaltmış..
-
Abooooo kapa kapa..