Ecmwf çok iyi güncelleme yapmış SameT. ,😂😂
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ah hele şu profile 7 kez tıklayınca açılma sorunu yok mu. Deli etti beni, stres topu oldum. Çözümde bulunamıyor. Sabır, sabır,sabır...😂😂
-
Discord sunucuma katılır Mısınız? Bir, iki tane arkadaş katıldı başka yerlerden
Join the Meteorolojik bağımlılar Discord Server!Check out the Meteorolojik bağımlılar community on Discord - hang out with 5 other members and enjoy free voice and text chat.discord.gg -
Böcek çok tatlı değil mi ya, ilk defa bir böceği sevimli buldum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Akşam güncellemesini merak ediyorum, artık vade yakınlaştı bakalım neler yapacak.
-
Gelmez o tarihte öyle soğuk hikaye hayal satıyor. serin hava gelebilir ama şiddeti bu kadar olması çok zor. .
Mantık yürütelim. o serin hava gelirse uludağia ilk kar bile yağabilir. soğuk cephe içeri kadar sokulursa yağışla soğuğu çakıştırırsak O tarihte uludağa kar yağmadı . yağdıysada 100 sene öncedir.
20 eylülden önce uludağa ilk kar düşmedi
Büyük olasılıkla gelmiycek . Serin hava gelebilir şöyle gelir soğuğu kırpar gelir. yada ötelenip gelebilir
Tabi çok küçük bir ihtimal olsada bu her zaman vardır . % 1 % 2 gibi
He he görürsün bir gelirse sevinç çığlığı atarsın inat etme olabilir de😂
-
İstanbula özel +6 soktu ekranı yakınlaştırırak bakarsanız görürsünüz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Güzel görüntü sunarsa gfs, paylaşırım buraya
-
Terlemekten bıktım.. Özellikle azıcık bir yol yürüyüp, koltuğa oturunca hayvan gibi sıcaklayıp ter dökmeye başlıyorum
-
Sıcak duş gibisi yok. Hem kaslarım gevşedi rahatladım, hemde tatlı bir uyku getirdi.. Birazdan uyuyacağım.
-
O tarz şeyler çoğu insandan baş ağrısı,mide bulantısına sebep olur.
Geriden öne doğru uçunca başım felaket dönüyordu ne çektim bilseniz, birde hızlandıkça hızlanıyor.
-
Bu gelirse zaten uzun kollu giyeriz, durumun güzelliğine ve ciddiyetine bakın
Lünaparka sallanan gemiye bindim, korkmadım ama başım çok döndü. Bu tarz şeylere binince bir tek benim başım çok dönüyor neden acaba
-
sonunda he :D
Yarında istiyorum, var mı yarın yağış.
-
Ahahahah yağış çok iyi geldi bana ya, hem hava serinledi hemde yağmurun camdan çıkardığı ses terapi gibi geldi, ruhum dinlendi yahu.