Ohh be sepserin hava sonbaharı andırıyor esiyor.. Tüm gece pencere açık uyuyabilirim.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Karanlık ve soğuk
Güzel nick olmuş Yusuf
Severim karanlıkta üşümeyi.
-
evet
Şimşek yağmur rüzgar kıyamet kopuyor burada sonunda adam akıllı bir oraj gördüm
-
tehlikeli bir kutle o morlu dedigin hizlica uzaklassin gitsin zaten napican onu
Zaten şimdi bayağı yağıyor oraj oldu sonunda. Kütlenin ucundan etkilendim ona rağmen fena yağıyor
-
Neyse en azından kış yağmuru tadında yağış başladı rüzgarla beraber kış hissi veriyor
-
Etkiler belki kirmizi
Yok olmadı, bu işte bir iş var ve ben bunun bilimsel açıklamasını kesinlikle istiyorum.
-
bu gölcükte cidden bir şey var, bu sene hep ucu ucuna kaçırıyorum 1 tane bile oraj göremedim bilimsel bir açıklaması olmalı bunun
-
Ya yeter artık, sabrım taştı ya. Yine ucu ucuna kaçıracağım kırmızı hatta çok ufak bir alanda mor kütleyi.
-
Ben her zaman söylüyorum, bu gölcükte sorun var. Siz sürekli böyle hüsrana uğramıyorsunuz ben bu sene orajın o sunu göremedim, görmemeye de devam ediyorum. Şimdi hiç oraj göremeden bitirirsem bu yazı çok trajikomik olacak
-
Mumbar dolması yiyeceğiz içini hazırlama aşamasındayız
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Eveeeeettt. 😂 Sinan abiden rütbe dilenme vakti
Bana dilediğin bir güzel rütbe verir misin Sinan abim? Sinan
-
Yorgunluğun en iyi ilacı sıcak duş, tüm ilaçlara bin basar kaslar çok iyi gevşiyor çok rahatlıyorsun tavsiye ederim yorgun düşenlere. düşenlere
-
Ya sabır, ya sabır.. Kendimi bir saniye rahat hissedemiyorum sürekli sıcaklıyorum zihnim stres topu oldu.
-
Hava hafif serin ama sıcaklıyorum yine de, yanii çok değişik bir hava var.
-
Bulutlar bile sıcak havayla karşılınca agresifleşiyor 😂