Basra ve Afrika sıcaklarına modellerden bakınca bir tık güneye inmişler gibi, ya da bana mı öyle geliyor bilemedim
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Twitterda ilk sağlam serinleme 23 Eylülden önce de gelebilir diye bir yazı okudum. Şimdi sordum hangi veriden haber aldın diye cevap bekliyorum cevap alınca buraya yazdığı şeyi paylaşırım.
-
Suçsuz Olduklarına Karar Verdim😊
Eh pekii. Bu ilk duruşma ama 😂
-
Kimlermiş Onlar 😀😀
Hepsi 😂
-
Selamün Aleyküm Kimler Var Kimler Yok Bi Bakayım Dedim😊😊
Polis Amca suçlular var şikayet ediyorum hapise tık hepsini 😂😂😂😂
-
Daha Çok Göster
Düğün var kusura bakma ona hazırlanıyordum;
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Buyur
Tessekur ederim yardım için.
-
Pizza yedikten sonra pubg New state ye gireceğim ani fps düşüşü yaşamam yine umarım.
-
fabrika ayarlarına geri dön, modeli ne telefonunun
Huawei p30 lite
-
Format ile
Formatı kendimiz nasıl atacağız yardım eder misin
-
Bir sorum var telefonumun fps si biraz düştü, annem ile babamında hemen hemen aynı fiyatta telefonu var ama onların telefonu yağ gibi akıyor benim telefonumun fps değeri bir tık düşük nasıl yükseltebilirim? Uygulamaları sil önbelleği temizle demeyin, onları çok yaptım işe yaramadı.
-
Twitter'da malum şahıs böyle bir paylaşım yapmış ne düşünüyorsunuz?
Eylül 2. Haftasından önce serinleme beklemeyin. O serinleme dahi Ülkenin kuzeyinde ve kısa süreli. Yaz tatili planlarınızı yapmaya devam edebilirsiniz. Eylül ayında soğuk hava beklenmiyor. Ara ara serinlemeler olacak sadece. İyi Tatiller...
-
Bu sene aşırı sıcak olmadı gerçekten, terletiyor ama aşırı bunaltmıyor hava, bugün geçen aylara nazaran biraz daha bunaltıcı ama
-
Yanlış hatırlamıyorsam bu öğlen veya sabah çok uzun vadede dar alandan ülkemize +8 sokulmaya çalışıyordu aylar sonra ilk defa böyle 850 hpa görüntüsü oldu. Bunlar hep belirti işte.
-
Türkiye'deki en ucuz ürünleri İstanbul'dan başka bir yerde bulamazsın nüfus çok olan yerde az olan yere göre her zaman ucuzluk vardır
Sokakta adam su satıyor 5 lira verdik.
-
bugün istanbulu gezdik, siz orada nasıl yaşıyorsunuz kalabalığı ayrı bir dert. Trafiği ayrı. Pahalılığı ayrı