dark and cold tarafından yazılan gönderiler

Dün paylaştığım kel fotom sahteydi snapchatten oluşturdum, kandırdım sizi yanii...

Kusura bakmayın 😂

Kolyem ve yüzüğüm nasıl? Yakışmış mı

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

,

Benim babam dükkanda koskoca huawei p30 lite duruyorken oppo a 15 s aldı. Neymiş daha büyükmüş. Oppo a 15 a pahalı birde özellikleri fiyatına göre çok kötü duruyor p30 lite bile 2500 liraya daha iyi özellik taşıyor

Sonbahar şartları yavaş yavaş oluşmaya başlıyor, güneşlenme süresi azalmaya başladı. Geceler daha uzun süreceğinden hava daha da serinleme fırsatı bulacak. Eylülle beraber güneş daha az yakacak. Serin ataklar daha da çoğalacak

Harici İçerik twitter.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Aynı şey evet ama psikolojik olarak daha acı verici hapis cezası

Günaydın anketimi cevaplar mısınız? Anket bu tweetin altında

Harici İçerik twitter.com
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

dark and cold İnşallah istediğin gibi olmuştur

Harici İçerik youtu.be

Tamda istediğim gibi çok teşekkür ederim

Neyse Boşverdim gitti.

2 sene önceki ile şimdiki sıfatım çok değişmiş böyle bir değişim beklemezdim tipimde 😂😂

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.

Geçmiş olsun Yusuf..

Allah tez zamanda şifa versin.

Allah dert verip derman aratmasın

Ben sen ayırt etmiyoruz, aileyiz ve öyle görüyoruz ..

.

çevrimiçi kullanıcılara göz attım o vakitlerde bu sohbet konusuna bir çok kişi baktı ve bir tanesi bile geçmiş olsun yazmadı abi ben bu sorunumu kaç kez açığa çıkardım her seferinde aynı şey ya.

Eveeeeettt, mükemmel. Doktora tat ve koku değişikliği sebebiyle gittim önce covid testi yaptılar negatif çıktı. Sonra koku ve tat testleri yaptılar, sonra bir şey daha. Doktor tam olarak şöyle dedi: "Bu hastalık sende kalıcı olabilir". Dediği şey hala kulaklarıma işliyor.

Pardon ama aynı şeyi Sinan whisper veya herhangi bir görevli arkadaş yazsa hemen geçmiş olsun mesajlarıyla doldurursunuz forumu 2 saat bu konu hakkında konuşursunuz? Hayırdır ben değersiz miyim arkadaşım.

Eveeeeettt, mükemmel. Doktora tat ve koku değişikliği sebebiyle gittim önce covid testi yaptılar negatif çıktı. Sonra koku ve tat testleri yaptılar, sonra bir şey daha. Doktor tam olarak şöyle dedi: "Bu hastalık sende kalıcı olabilir". Dediği şey hala kulaklarıma işliyor.