Eveeeeettt, mükemmel. Doktora tat ve koku değişikliği sebebiyle gittim önce covid testi yaptılar negatif çıktı. Sonra koku ve tat testleri yaptılar, sonra bir şey daha. Doktor tam olarak şöyle dedi: "Bu hastalık sende kalıcı olabilir". Dediği şey hala kulaklarıma işliyor.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Anket yapma hakkı verinde bana forumun anketçisi olayım, bir faydam dokunsun size ya. 😂 Burayı ailem olarak biliyorum.
-
Bircok şey değiştirir bu sorunun cevabını
Tamam mesela şartlar sağlam diyelim kuzeyden mi gelirse yağış beklenenden fazlasını verir güneyden mi
-
Bir sorum var
Güneyden gelen yağışın mı daha kuvvetli olma ihtimali var, kuzeyden mi?
-
Kocaeli umut tepedeydik 1 2 saat önce yağışla rüzgar başladığında hava sıcaklığı 19 dereceye düşmüştü iyi üşüdüm.
-
Ya benim aklım almıyor nasıl mümkün oluyor ya bu, yine yağış alamadı konumum. O kadar geniş alana yayılıyor. Geliş yönündende avantaj var.
-
Yapılır HS Spor’dan kapalı paylaşım yaparız sadece linki açanlar görür
Bi zahmet hallet
-
Vay arkadaş ya altı üstü 5 10 dakikalık yağmur sesi indireceğiz ne uğraştık be.
-
Yalnız Discord linkini tekrar ata bilirseniz sevinirim
Join the Meteorolojik bağımlılar Discord Server!Check out the Meteorolojik bağımlılar community on Discord - hang out with 1 other members and enjoy free voice and text chat.discord.gg -
Haziran ayından ağustos ortasına bir anda uçuverdik vay be..
-
Kayıt ettik diye mi?
Elimden o kadar geldi Yusuf..
Eve geçince indirir tekrar YouTube ederim ..Bu defa orijinal ederiz abim .
Sıkıntı ederse sana bakarız bir şeyler.
Ekran kaydı yapan uygulamanın video kalitesini en düşüğe ayarlamışsın abi.
-
Whisper abi, kulaklığımın kalitesi düştü😂
-
Bakarım Yusuf
1 haftadır uğraşıyorum sabrım kalmadı Mustafa abi, bir an önce yardımcı olursan sevinirim. Şurada psikolojik destek almaya çalışıyorum.
-
Sen müzik olarak dinleyeceksin sanırım, öylemi?
Ekran kaydı edeyim ses alalım atarım sana diskorttan olursa.
Başka bir şey elimden gelmez benim.
Yapan olursa da teşekkür ederiz Yusuf.
Şimdi gördüm abi, yaparsan sevinirim bak 8 saat olmuş zaten 😂
-
Uyarı
Pazartesi günün ilk saatleri marmara bölgesinin genelinde şiddetli yağışlar mevcut ve oraj ihtimali %100 bölge genelinde gökgürültüsü yerel dolu yağışı ve sel ihtimali çok yüksek.
Not olarak Kocaeli gölcük hariç deseydin.