Sen müzik olarak dinleyeceksin sanırım, öylemi?
Ekran kaydı edeyim ses alalım atarım sana diskorttan olursa.
Başka bir şey elimden gelmez benim.
Yapan olursa da teşekkür ederiz Yusuf.
Şimdi gördüm abi, yaparsan sevinirim bak 8 saat olmuş zaten 😂
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSen müzik olarak dinleyeceksin sanırım, öylemi?
Ekran kaydı edeyim ses alalım atarım sana diskorttan olursa.
Başka bir şey elimden gelmez benim.
Yapan olursa da teşekkür ederiz Yusuf.
Şimdi gördüm abi, yaparsan sevinirim bak 8 saat olmuş zaten 😂
Uyarı
Pazartesi günün ilk saatleri marmara bölgesinin genelinde şiddetli yağışlar mevcut ve oraj ihtimali %100 bölge genelinde gökgürültüsü yerel dolu yağışı ve sel ihtimali çok yüksek.
Not olarak Kocaeli gölcük hariç deseydin.
Az önce komşu bana kırmızı bir içecek verdi, daha önce böyle bir tadı aldığımı hatırlamıyorum. Sonradan her şey ortaya çıktı, içtiğim şey kırmızı şarapmış
Bir arkadaş ne olur şu videoyu youtubeye 10 dakika olarak yükleyip, Bana paylaşabilir mi? bende oradan o videoyu mp3 olarak indireceğim. Bunu sizden istememin sebebi benim youtubeye video yükleme hızım aşırı yavaş. Eğer biriniz böyle zahmette bulunursa çok minnettar olurum.
Çarşıya gidip geldikten sonra, Pubg New state oynayacağım..
Bu kadarı da olamaz ya 😂😂 5. Kazık hayırlı olsun.
Yukarı çıkarken kütleler eriyor mu napıyor, çoktan başlaması lazımdı.
Güzel bir kare daha bırakalım güne
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Semih Ö. bedava telefon duvar kağıdı paylaşıyor. 😂
İstediğim tek şey bilmek, belirsizlik sevmiyorum. Üzgünüm "ben" hatalarımı telafi edeceğime söz veriyorum.
Belki bir umut, belki bir ışık..
Yanii bu şekilde geliyorsa artık sağlam şekilde etkilenmesi lazım konumumun. Nereden baksan geldiği yön her türlü avantaj sağlıyor.
doğa bize güzelliklerini sunuyor ama fark etmiyoruz, çünkü insanoğlu hep para hep hırs peşinde çünkü insanlar "Nankör".
Dont pah mr and mrs Brown, there is ufak tefek a pırablım
Bizlerde bil hassa ben Bünyamin Sürmelinin bu denli açıklamalarından rahatsızım artık hiçbir yerde onu takip etmişliğimde yok.
Beyfendi sosyal medyayı bırakıp ülkenin meteorolojik açıdan nasıl geliştirebilirim diye örnek davranış sergilese
Ülkemize ait bir model yok üniversite hariç
Bundan rahatsız olsun önce sonra sosyal medya ya baksın .
Sinan abi ilk defa ayrıntılı yorum yaptı ben şok